s7-300 ile pH Ölçümü Yapabilir miyim?

ARKADAŞLAR PHmeter sensörü öncelikle kendisiyle uyumlu phmeter cihazına balanır.PHmeter cihazlarında dijital ve analog çıkışlar mevcuttur.Bu çıkışlardan analog olanlar(4..20mA gibi) PLC Analog input modüle girilir,dijital çıkışlar ise dijital input module girilir.
Kontrol etmek istedigimiz dozaj pompası,selenoid valf vb enstrumanlar varsa bunlar programımızda belirleyecegimiz setpoint degerlerine göre kontrol edilir.Ayrıca sensördeki kablolardan 1 adedi common 1 adedi ph sinyali 1 adedi ise sıcaklık sensör pinidir.Bizim kullandıgımız sensörler daha farklı(5 pinli)

pH0..11max PH ölçümü 11) / 0..80Cmax Sıcaklık ölçümü 80C derece )
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Jumo'da bir çok ihtiyaca cevap veren ph ölçerler var, sadece analog sinyal almak istiyorsanız ona uygun raya monte edilebilir çeviricileri bulunuyor.
 
arkadasım burket ve GDI markalarının ph ları var cok kullanıslı 4 -20 ma cıkıs verıyorlar her ay kalıbrasyonunu yaparsanız ve kullanılmadıgı zaman solusyonuna koyarsanız 2 yıl kullanabırsınız tesekkurler....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…