vako18 Üye Katılım 27 Ara 2020 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 22 9 Tem 2021 #1 Saç kurutma makinesi anahtarı her konumda ∞ Ω ölçülüyorsa arıza nedir
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,925 Puanları 1,231 9 Tem 2021 #2 vako18' Alıntı: Saç kurutma makinesi anahtarı her konumda ∞ Ω ölçülüyorsa arıza nedir Genişletmek için tıkla ... Avometre bozuktur. Avometrenin pilleri zayıflamıştir. Proplar gecirmiyordur. Doğru ölçme yapılmiyordur. Anahtar bozuktur.
vako18' Alıntı: Saç kurutma makinesi anahtarı her konumda ∞ Ω ölçülüyorsa arıza nedir Genişletmek için tıkla ... Avometre bozuktur. Avometrenin pilleri zayıflamıştir. Proplar gecirmiyordur. Doğru ölçme yapılmiyordur. Anahtar bozuktur.
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 9 Tem 2021 #3 Sırf konu başlığında sonsuz ve Ohm un simge olarak yazılma zahmetine katlanıldığına şaşırarak konuya baktım ama soru cümlesinin soru işaretiyle bitmemesine dahada şaşırdım.
Sırf konu başlığında sonsuz ve Ohm un simge olarak yazılma zahmetine katlanıldığına şaşırarak konuya baktım ama soru cümlesinin soru işaretiyle bitmemesine dahada şaşırdım.