Teşekkürler özelden mail adresimi atıyorum. Birşeyler yaptım ama çok emin değilim yaptıklarımdan.
Hastane çok gerekli değil ama ileride lazım olabilir tabi ki, sizin için sıkıntı olmazsa bir sağlık ocağı, bir de hastane yollarsanız sevinirim.
Maalesef, projeleri ancak isteyenlere e-posta üzerinden gönderebilirim; ama, konu hakkında bilgi almak isteyenlerin sorularını buradan cevaplayabilirim.
Kudurma boşuna üç beş kuruşa yapıyorlarsa burada yalvarıp proje dilenme. Burada gördüğün insanlara parayla iş yaptıramazsın kendi sektöründe bol bazlamalar sana.
Kudurma boşuna üç beş kuruşa yapıyorlarsa burada yalvarıp proje dilenme. Burada gördüğün insanlara parayla iş yaptıramazsın kendi sektöründe bol bazlamalar sana.
Siz böyle bos boş takılın birisi bisey sorsa da cevabını versek diye fırsat kollayın ben sizin kadar boş değilim kusura bakmayın size iyi eğlenceler boş muhabbetler diliyorum
Hayır sen bilmediğin işi alıp bununla hava atabilecek bir ukalasın. Git görümcene çeyizlerinle hava at buraya gelip hayatını bu mesleğe adamış insanları aklınca aşağılamaya çalışma.
Burda parayla yaptıracağım bir adam görmedim kendinizi nimetten sayfanız lütfen komiksiniz
Siz böyle bos boş takılın birisi bisey sorsa da cevabını versek diye fırsat kollayın ben sizin kadar boş değilim kusura bakmayın size iyi eğlenceler boş muhabbetler diliyorum
Kim kaça yapıyorsa,1 / 10 fiyatına
yaparım tiplerden olduğunuz ortaya
çıktı.Mühendisliği katleden tiplerden
olduğunuz aşikar.3-5 yıl sonra 20 ye
düşsenizde iş bulamazsınız.