Sorumluluksz
Üye
Teşekkürler ama malesef duvara sabitlediğim için sağından solundan güç kaynağına ya da şebekeye giden kablo absürt olacaktır. Zaten ürünü olduğu gibi kullanmadım, uçlarındaki tetris bloklarını çıkartıp farklı bir şekilde değerlendirdim.Benim kuzenimde de bu tarz peri led diye geçen modelden vardı.Ben pil grubunun olduğu yeri kestim ve usb kablo taktım.Elektrik kesintisi olduğunda direk powerbank ile kullanıyolardı.
Sizde böyle bişey yapabilirsiniz,isterseniz.
Elimdeki şarj modülünü kullanarak şarj etmeyi planlıyordum. Ama nasıl bağlanması gerektiğine dair fikrim yok.Bir adet de tp4056 bms'li 18650 şarj modülü ilave ederseniz, usb kablo ile hem çalışırken şarj eder hem de pili aşırı deşarjdan korumuş olursunuz.
Eve geçince kendim çekip atarım ama ürün şu:Öncelikle bahsi geçen lambanın resmini eklemeniz faydanıza olur.
Teşekkürler ama malesef duvara sabitlediğim için sağından solundan güç kaynağına ya da şebekeye giden kablo absürt olacaktır. Zaten ürünü olduğu gibi kullanmadım, uçlarındaki tetris bloklarını çıkartıp farklı bir şekilde değerlendirdim.Benim kuzenimde de bu tarz peri led diye geçen modelden vardı.Ben pil grubunun olduğu yeri kestim ve usb kablo taktım.Elektrik kesintisi olduğunda direk powerbank ile kullanıyolardı.
Sizde böyle bişey yapabilirsiniz,isterseniz.
Elimdeki şarj modülünü kullanarak şarj etmeyi planlıyordum. Ama nasıl bağlanması gerektiğine dair fikrim yok.Bir adet de tp4056 bms'li 18650 şarj modülü ilave ederseniz, usb kablo ile hem çalışırken şarj eder hem de pili aşırı deşarjdan korumuş olursunuz.
Pilleri lambadan ayrı koymaya gerek yok hocam, sadece piller için saatin arkasında boşluk var. Şarj konusunda ise pili çıkartıp şarj etmek istiyorum, olduğu yerden güç vererek şarj etmek değilde bitince çıkartıp hali hazırda dolu olan pili takıp devam etmek istiyorum. Zaten elimde bunlardan bolca var.Sadece pil ve lamba grubu ayrı olacak siz pili başka yörede sarj edecekseniz pilin çıkışına düşük voltaj koruması için bms koymalısınız.
Pilleri lambadan ayrı koymaya gerek yok hocam, sadece piller için saatin arkasında boşluk var. Şarj konusunda ise pili çıkartıp şarj etmek istiyorum, olduğu yerden güç vererek şarj etmek değilde bitince çıkartıp hali hazırda dolu olan pili takıp devam etmek istiyorum. Zaten elimde bunlardan bolca var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?