Saatlerin one alınması

1 Kasım seçimleri nedeniyle saatlerin 8 Kasım tarihinde geri alınacağına dair bakanlar kurulu kararı olması ve hatta resmi gazete de yayımlanmasına rağmen tüm telefon operatörleri uykuda kaldı.Androit telefonların hepsi saatlerini otomatik olarak geri aldı.Hatta manuel mod'da olan telefonlar dahil.Ben ve benim gibi pazar mesaisi yapan tüm çalışan kesim işlerine 1 saat geç kaldı.Şu ana kadar hiç bir operatör özür veya bilgilendirme uyarısı yapmadı.Belli ki hala uyuyorlar.Esefle kınıyoruz.

Avrupaya kafa tutuyoruz sanırım saatleri geri almayarak

Saatlerin bir kereye mahsus geri alınmasının ileri bir tarihe atılması çok fazla bir probleme yol açmayacağından kritik olmayan cihazlarda gerekli değişikliğe gitmeye gerek yoktur.

Ben de bu sabah iki cep telefonun saatini ileri alıverdim tarihi gelince de geri alacağım.
Kullandığım windows 10 da şu anda 11:46'yı gösteriyor. Bir problem olmuyor

Ekim ayının son cumartesini pazara bağlayan gecesi standart olarak saatler geri alınıyor. Bizde seçimler nedeni ile ertelendi otomatik ayarlı olanlar geri aldılar. Vodafon uyarıda bulunuyor. Diğerlerini bilmiyorum.

Yeni yazdigim konu 1 saat once yazilmis gorunuyor. Bu sadece bende mi boyle yoksa siteden mi kaynaklaniyor. Site de one aldi saati ve degistirilmeyip bir hafta daha boyle mi gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…