O daha önceden olmuş galiba çünkü baya kurumuş extra ıslak yer yokMakinenizde extradan su kaçağı da görünüyor
Kartın arka yüzeyini görmemiz gerek lehimli olan kısmını daha net anlaşılırO daha önceden olmuş galiba çünkü baya kurumuş extra ıslak yer yok
Kart sizce normal mi
motor kömürlerini kontrol edin bitmiş ise elimde mevcut bana ulaşın yardımcı olurumSelam
Çamaşır makinesinin arka panelini açtım kazanı döndüren motor resmi ekte. Motor içindeki tellerin rengi normal mi acaba?
@talipm @bakımcıı
Ekteki resimde kotnrol kalemi ile tuttuğum yerler de Elektrik yok gibi kontrol kalemin ışığı yanmıyor
Ekteki resimlerde kontrol kalemi ile tuttuğum yerlede kontrol kaleminin ışığı yanmıyor
kardeşim kömür boyu kaç cm kalmıştı 1cm civarı ise bitmiştir.1 -2 yıkma sonrası yine çalışmayacaktır.Kömürler i çıkartım hepsi sağlam biraz zımparaladım şimdi çalışıyor bakalım ne olacak tekrar yazıcam buraya
@bakımcıı , hoş geldin nerelerdeydin, merak ettik senimotor kömürlerini kontrol edin bitmiş ise elimde mevcut bana ulaşın yardımcı olurum
kardeşim kömür boyu kaç cm kalmıştı 1cm civarı ise bitmiştir.1 -2 yıkma sonrası yine çalışmayacaktır.
Merhabamotor kömürlerini kontrol edin bitmiş ise elimde mevcut bana ulaşın yardımcı olurum
kardeşim kömür boyu kaç cm kalmıştı 1cm civarı ise bitmiştir.1 -2 yıkma sonrası yine çalışmayacaktır.
Kömürün fotosunu ekleyin bitik gibi anlatmışsınızMerhaba
Dün kömürlerin bastığı yeri zımparaladım sonra çalıştı 4 yıkama yaptık. Bugün yinr çalışmıyor kömür uzunluğu 1cm den fazla 2 cm gibi bişi. Ama tek kömürün orayı zımparaladım bu akşam 2 sinide de çıkartıp basan yerleri zımparalayacağım başka hangi sebebler olabilir