samsung elektirikli süpürge motoru

Tecrübe olsun diye sökmek isterseniz pres kısmından söküp içini inceleyin

yataklarına bakın , fırça kısmını kontrol edin. Toplamayı denersiniz olmadı çöp zaten yenisini alırsınız.

Yada hiç vakit kaybetmeyin yenisini alın.

Kolay gelsin. Rica ederim.
 
Bir elektrik forumunda lütfen konu açarken en azından elektrik i doğru yazmaya gayret edin.
 
Dunden beri dusunuyorum resimlerde goremedim.

Bu supurgenin hava emis hatti resimde gorunen ortadaki yuvarlak kisim. Peki emdigi havayi bo kompresorun neresinden cikiyor? Siz gorebildinizmi?
 
Dunden beri dusunuyorum resimlerde goremedim.

Bu supurgenin hava emis hatti resimde gorunen ortadaki yuvarlak kisim. Peki emdigi havayi bo kompresorun neresinden cikiyor? Siz gorebildinizmi?
Üstadım 4. resimde motor bakır sargısının üstünde delik var. Karşılarında buna benzer 3-4 tane daha varsa buradan çıkıyor olabilir. Yoksa kollektör kısmının boşlukarından çıkıyordur.
 

Hocam benimde gorebildigim bu komurlerin takildigi yerdeki delikler var. Baska bir yer yok. Eger buradan cikiyor ise bence kotu bir durum. Supurge filtresi ne kadar kaliteli olsada mikron seviyesinde de olsa toz vv.s. geciyor olacak ve bu durum motor icin hicte saglikli bir durum degil.

Samsungdan boyle bir imalat beklemezdim. Begenmedim.
 
Doğru söylüyorsun ustam. Başka model elektrikli süpürge motorundaki alttaki somunu sökmek için üsteki pervaneye tornavida ile sıkıştırmak lazım ki ancak somun öyle sökülsün. Yoksa ikisi de aynı anda dönüyor. Bunu siz benden daha iyi bilirsiniz. Artık üreticiler bir şeyi tasarlarken bir parçası arızalandığında komple değiştirilmesi için tüketiciler zorlanıyor.
 
serkan_48 açıkcası son sınıf endüstri mühendisliği öğrencisiyim fabrika olarak sahadaki eğitimimiz malesef derinlemesine değildi. ama sırf merak ettiğim için böyle uğraşıyorum hocam. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dikkate alacağım inşaallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…