samsung monitorumun goruntusu alttakı resımdekı gıbı oluyor bır ara eskı flex kablosuna elledım duzeldı bır sanıye sonra gene bu halı aldı bende gıttım sıfırını aldım fakat goruntu gene aynı sızce baska ne bozuk olabılırde goruntu bu hali aliyor
samsung monitorumun goruntusu alttakı resı mdekı gıbı oluyor bır ara eskı flex kablosuna elledım duzeldı bır sanıye sonra gene bu halı aldı bende gıttım sıfırını aldım fakat goruntu gene aynı sızce baska ne bozuk olabılırde goruntu bu hali aliyor
İnce uçlu lehim havyası ile başta soket ayakları olmak üzere cihazın lehimlerini yenileyin.Yollar arasında kısa devre yaptırmamaya dikkat edin.Arıza devam eder ise, besleme devresindeki elektrolitik kondansatörlerini değişin.Sonuca göre başka önerilerde bulunulabilir.Kolay gelsin.
dedıgınız gıbı yaptım goruntu soket ayaklarının lehımlerını tazeledım guc kartındakı kondansatorleri degiştircem yarın guc kartındakı kondansatorlerde bır sorun yok gıbı ama son bunlar kaldı artık heralde
soket ıcınde temazssızlık olamaz cunku ekstra fılmın ustune plastık koydumkı tam otursun diye sokete evet calıstı bır kere oda nasıl oldu anlamadım fılmıle oynadım geldı goruntu duzgun sonra gıtı bır daha ne kadar oynadıysam bos gıttım yenı fılm aldım olay gene aynı