kaanayaz Üye Katılım 18 Ara 2012 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 32 18 Ara 2012 #1 Kullanacağım Ampul bu. Balast olarakda en ucuz bunu buldum. Bilmek istediklerim ise. Isınma sorunu yapıpda sürekli kendini kapatır mı ? Birbirlerine uygun çalışma prensiplerindeler mi ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Kullanacağım Ampul bu. Balast olarakda en ucuz bunu buldum. Bilmek istediklerim ise. Isınma sorunu yapıpda sürekli kendini kapatır mı ? Birbirlerine uygun çalışma prensiplerindeler mi ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
TWiST_oF_FaCe Üye Katılım 23 May 2011 Mesajlar 221 Puanları 1 Yaş 44 18 Ara 2012 #2 sanırım bitki yetiştirme için kulanacaksın? özel bir lamba olduğu için ve balastı pelsan seçtiğin için yorum yapmak istemiyorum. Bence lambayı alacağın firmaya (örneğin GE) sormalısın.
sanırım bitki yetiştirme için kulanacaksın? özel bir lamba olduğu için ve balastı pelsan seçtiğin için yorum yapmak istemiyorum. Bence lambayı alacağın firmaya (örneğin GE) sormalısın.
KocaeliKlimaci Üye Katılım 10 Eyl 2012 Mesajlar 636 Puanları 1 21 Ara 2012 #3 uygundur.. - - - Updated - - - 600 sodyum balast 600 sodyum lamba uygun birbirine...
paravan a.ş. Üye Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 214 Puanları 1 Yaş 37 18 Ocak 2013 #4 imalatcısı olarak diyorumki eğer serada kullanacaksan bakır sargılı olmasını özellikle isteyiniz aksi halde uzun ömürlü olmaz alüminyum sargılı balasrtlara dikkar edin seracılar
imalatcısı olarak diyorumki eğer serada kullanacaksan bakır sargılı olmasını özellikle isteyiniz aksi halde uzun ömürlü olmaz alüminyum sargılı balasrtlara dikkar edin seracılar