Satranç dünyaca ünlü zekâ bilgi ve dikkat oyunu.İlkokulda bile satranç kolu yönetmeliğe girmişti.Ben bunu Windows 7 bilgisayarımızda öğrenmiştim.Çok güzel oyun,o kadar çok oynadım ki bazı günler hasta olmuştum.Windows oyunu güzel açıklamalı öğrendim.Kademe 1 kolay fakat ikinci kademe çok zor!Ben 2. ve 5.kademede yazılımı yendim.Burada atlar önemli rol oynuyor ustasının elinde atlar zafere götürür.Ben iki at bir fil ile mat etmiştim kazandım.Bu geniş konu.Chess sitesinde de yabancılarla oynadım.Acemiliğimde Amerika'lı bir bayan beni yenmişti.Sonradan ben geliştirdim.
Satrancı seviyor musunuz?Bu konuda bilgi ve ilginç tecrübeleriniz var mı?
Satranç dünyaca ünlü zekâ bilgi ve dikkat oyunu.İlkokulda bile satranç kolu yönetmeliğe girmişti.Ben bunu Windows 7 bilgisayarımızda öğrenmiştim.Çok güzel oyun,o kadar çok oynadım ki bazı günler hasta olmuştum.Windows oyunu güzel açıklamalı öğrendim.Kademe 1 kolay fakat ikinci kademe çok zor!Ben 2. ve 5.kademede yazılımı yendim.Burada at önemli rol oynuyor ustasının elinde atlar zafere götürür.Ben iki at bir fil ile mat etmiştim kazandım.Bu geniş konu.Chess sitesinde de yabancılarla oynadım.Acemiliğimde Amerika'lı bir bayan beni yenmişti.Sonradan ben geliştirdim.
Satrancı seviyor musunuz?Ekli dosyayı görüntüle 121139Bu konuda bilgi ve ilginç tecrübeleriniz var mı?