Konu Sah ömer-m Üye Katılım 31 Eki 2023 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 37 31 Eki 2023 #11 elek' Alıntı: Bir sorun çıkmaz gibi gözüküyor..tesisat durumunu bilen elektrikçiniz gerekli yardımı yapacaktır. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle uzman birisiyle çalışmam gerekiyor. Yine de sizlerden aldığım değerli bilgilerle doğru işi yaptırabilmek adına çabalıyorum.
elek' Alıntı: Bir sorun çıkmaz gibi gözüküyor..tesisat durumunu bilen elektrikçiniz gerekli yardımı yapacaktır. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle uzman birisiyle çalışmam gerekiyor. Yine de sizlerden aldığım değerli bilgilerle doğru işi yaptırabilmek adına çabalıyorum.
tknsyn Onursal Üye Onursal Üye Katılım 27 Eki 2007 Mesajlar 2,293 Puanları 481 31 Eki 2023 #12 Öncelikle elektrikçinize başvurmalısınız. Gerekmedikçe tedarikçi kuruluşa baş vurulmaz. Benim memleketimde bir söz vardır; " agzimizla b.k yedik, hotanliya yıkamaya gidiyoruz " diye. ( hotanli: yöresel bir içme suyu kaynağının adı)
Öncelikle elektrikçinize başvurmalısınız. Gerekmedikçe tedarikçi kuruluşa baş vurulmaz. Benim memleketimde bir söz vardır; " agzimizla b.k yedik, hotanliya yıkamaya gidiyoruz " diye. ( hotanli: yöresel bir içme suyu kaynağının adı)