Sayac pano yeri

Enis y

Üye
Merhaba arkadaşlar. Uc katlı mustakil tek aboneli binada sayaç panosunu enerji odasına koydum kabul için gelen dağıtım şirketinin ekipleri sayaç ve olçu devresini olduğu yerde kabul etmedi binanın dış cephesine almamı söylediler bunun ile ilgili yonetmelik varmı?

Ewet ayni olay benim basima da geldi. Kendi evimin sayacini disari almami solediler. Cunku evde kimse olmayinca okuyamiyorlarmis. Yani kisacasi babamin ustune olan aboneligin benim kendi ustume almami istediler. Yonetmelik yok bildigim kadariyla ama ozellestirildiginden beri garip garip kanunlar cikti. Elektrikle alakali.

Kafalarina gore biseyler yapiolar. Bence siz biraz sakal atsaydiniz onlara bu is orada halledilebilirdi ;-)))

Kocaeli bölgesindeki ev ve işyerinin içindeki sayaçların hepsi dışarı aldırıldı dağıtıcı firma tarfından ve haklı nedenleri var sayaç okuma sırasında evde kimse olmadığında sayaç okunamıyor!

doğu ve güneydoğuda hiç okuyamıyorlar onları niye dışarı aldıramıyorlar bırakın dışarı aldırmayı neden tahsilat yapamıyorlariş batıya gelince değişiyor tabiiki..

Bizim burada sayaçlar içeride bırakın okumamayı artık 20 günde bir okuyorlar her geldiklerinde personel sayaç okuma bedeli ödemekten bıktım. Bu nedir arkadaş bir ay dolsun bekle ne diye 20 günde bir okunuyor ben neden kaçak kayıp v.s. yanında birde personel okuma bedeli ödüyorum ay dolsun sonra gel arkadaşım. birine neden 20 günde bir maaş ödüyorum ben. Benim patronum 30 günde bir bana maaş ödüyor........... Noktaları anladınız siz.....

Dogal faturasida 21 gun olmus ay dolmadan fatura ozellesti abi ondan meksika dalgasi yapiyolar yada uclu kombo

doğu ve güneydoğuda hiç okuyamıyorlar onları niye dışarı aldıramıyorlar bırakın dışarı aldırmayı neden tahsilat yapamıyorlariş batıya gelince değişiyor tabiiki..

Doğuda da dışarı alındı sayaçlar bilginiz olsun vangölü Elektrik dağıtım bağlı bulunduğu tüm illerde sayaçları dışarı aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…