murtezza Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 73 9 Nis 2009 #11 HET' Alıntı: Reliance Industrial SCADA/HMI system kullanımı süper kolay Scada. 25 değişkene kadar bedava. Reliance Industrial SCADA/HMI system Genişletmek için tıkla ... 25 Değişken az değil mi
HET' Alıntı: Reliance Industrial SCADA/HMI system kullanımı süper kolay Scada. 25 değişkene kadar bedava. Reliance Industrial SCADA/HMI system Genişletmek için tıkla ... 25 Değişken az değil mi
ertugrul1905 Üye Katılım 27 Şub 2007 Mesajlar 251 Puanları 1 Yaş 42 Konum Usa 9 Nis 2009 #12 alex' Alıntı: sn semsigungor arkadasim; bende ni lookout programiyla ugrastim. ama bi turlu yaptigim programi *.exeye ceviremedim.istedim ki bilgisayar acildiginda direk program aktif olsun. bi dusuncen var mi? Genişletmek için tıkla ... ındusoft kullanıyorum ben bu şekilde çalıştırmak gayet basit
alex' Alıntı: sn semsigungor arkadasim; bende ni lookout programiyla ugrastim. ama bi turlu yaptigim programi *.exeye ceviremedim.istedim ki bilgisayar acildiginda direk program aktif olsun. bi dusuncen var mi? Genişletmek için tıkla ... ındusoft kullanıyorum ben bu şekilde çalıştırmak gayet basit
ahmet5454 Üye Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 44 27 May 2009 #13 merhaba hocam ni lookout scada yazılımı ücretsiz mi nereden temin edebilirim acaba
tr_escape Üye Katılım 6 May 2008 Mesajlar 636 Puanları 16 28 May 2009 #14 Ni Look out programına National Instruments - Test and Measurement adresinden ulaşabilirsiniz.