Koca mühendis bi de çalışsın mı? Kim çalışırken görmüş ki!?...
- bir gün bir mühendis çalışıyormuş.
https://www.facebook.com/reel/3087110121450395Ne zamandır mühendis teknisyen atışması olmuyordu ben de Bir teknisyen olarak vurun abalıya misali bir fıkra anlatayım . Öncelikle şeflerime saygılarımla onlar beni bilir.
- bir gün bir mühendis çalışıyormuş.
Yabancıların idari makamlardaki insanlar için kullandığı bir tabir vardır. Chairman . Chair man olarak çevirirseniz daha manalı oluyor. İş döngüsünde birileri oturarak, birileri ayakta çalışacak. Ayaktakinin oturana saydırmaya, oturanında ayakta olanı hor görmeye hakkı yok.Ne zamandır mühendis teknisyen atışması olmuyordu ben de Bir teknisyen olarak vurun abalıya misali bir fıkra anlatayım . Öncelikle şeflerime saygılarımla onlar beni bilir.
- bir gün bir mühendis çalışıyormuş !
Hayır şefim kimsenin iş yüküne sözümüz yok haşa herkes yerini bilecek tâbi. Densiz Fıkra işte gülüp gecmelikYabancıların idari makamlardaki insanlar için kullandığı bir tabir vardır. Chairman . Chair man olarak çevirirseniz daha manalı oluyor. İş döngüsünde birileri oturarak birileri ayakta çalışacak. Ayaktakinin oturana saydırmaya, oturanında ayakta olanı hor görmeye hakkı yok.
Herkes oturursa orası kamu oluyor. Herkesi de kamuya almaya herhalde devlet bütçesi yetmez .
Fıkranın devamını yazmayı unutmuşsunuz... Gibi bir yazı gelseydi fıkra o zaman patlardı.- bir gün bir mühendis çalışıyormuş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?