Selamlar - İmza İle ilgili

the_dalga

Üye
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
174
Puanları
1
Yaş
39
İmza ile ilgili kuralları bir türlü bulamadım. Aslında forum kurallarınıda bulamadım. O yüzden bana link atarsanız sevinirim.

- İmza kısmında web site adresimi kullanabilir miyim?
-Bu web sitesi (forum değil) elektronikle devre yapımıyla ilgili bu bir sorun mu?
-Aslında bir kaç otomasyon şirketinin banner tarzı birşeyler imza bölümünde kullanan yazarlar gördüm ama emin olmak istedim...
 
Bütün mesajı,mesajdan daha fazla hacimde yer kaplayan şekliyle,ne estetik açısından,ne de farkındalık yaratma açısından yasak değilse bile,bence bu türden bir imza yasaklanabilmelidir.Çünkü göze hiç hoş görünmüyor,bir de üstelik üyelere verdiği mesaj,imza adı altında eğer "Kamyon arka yazıları" gibiyse,bence kesinlikle de tepki uyandırıyor insanlarda.Hepimiz de biliyoruz ki kamyon yazıları bile artık tarihte kaldı,ama bazılarımız bu tarz yazıları,mesajları imza adı altında bir şekilde de forumda kullanıma getirmişlerdir.Kendilerini bu konuda ayrıca hoş görmüyor,şiddetle kınıyor ve esefle karşılıyorum,bu konuda kusura bakmasınlar.Kendilerine hayatta ayrıca başarılar diliyor,daha fazla da söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Dikkat çekmek,itibarlı olmak,popülarite sahibi olmak,başka yollardan,gayrilegal yollardan,üyelerin,haksız olarak sevgisini,yöneticilerin saygı ve takdirini sahte bir başka kimlikle haksız olarak kazanma şeklinde değil,alın teriyle kazanabilmek olmalı,başka yollar denenmemelidir kanımca,tamamen dürüstlük esas alınmalıdır,aslolan bu olmalıdır.Sözde başka isimler altında,ayni söz üslubunu kullandığı ve kim olduğu açıkça da bilindiği halde,herkesi kandırmaya çalışan,ama gerçek kimliğini saklayarak yalnızca kendi kendisini kandırabildiğinin farkında olamayan zavallı insanlar grubunda da asla bulunmamız temennisiyle.Hepinize saygılarımla.
 
Ben sadece imzamda web sitemi yazabilir miyim demek istedim aslında şu an ki durumdaki gibi ?
 
Sayın the_dalga https://www.kontrolkalemi.com/forum...forumda-mesaj-yazmadan-once-lutfen-forum.html linkine tıklayarak forum kurallarını okuyabilirsiniz. Forum Kuralları Bölüm 2'de Üyelikler ve İmzalarınız hakkındaki sınırlandırmalar açıklanıyor. Sorunuzun cevabını ayrıca buradan da vereyim forum bölümü bulunmadığı sürece imzalarınızda kendi web sitenizin linkini yayınlamanızda herhangi bir kısıtlama yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…