sizin bayramınız kutlu olsun beyefendi, çünkü benim bayramım değil, ve yine osmanlının bir acziyetini ortaya çıkardınız. ATATÜRK'e hakaret eder gibi TDK nın başına bir ermeni getirdiniz diyorsunuz. kaç tane ermeni - rum tanıdınız acaba merak ediyorum.Hayırlı bayramlar
saray dili değil halkın konuştuğu dili gerçeğe en yakın halde sadeleştirdi. eğer gerçekten TÜRK dilini incelemek isterseniz Orhun kitabelerinden başlayın.90000 kelimelik dilimizi 15000 bine düşürdü
Türkçe yaşayan bir dildir ve eklerle ve vurgu bir çok anlam kazandırılır. akademik seviye de kastınız pek çıkartamadım. yani dilimizi kusurlu buluyorsunuz. sizin adınıza üzüldüm. tanıştığım ressam - yazar - şair -akademisyenlerin hiç bir bu güne kadar benim konuştuğum Türkçe'ye ve konuştukları Türkçe'de hiç hata yoktu. hepimiz kendimizi ifade edebildik.15000 kelime Akademik seviye.
Bu Türklük mü?
Osmanlı sevdalılarının Atatürk ve cumhuriyet düşmanı olmasıda tuhaf dır hani. İki işi aynı anda yapamiyormusunuz ?Cumhuriyet tarihi bin beter sadece dil konusunda bir örnek vereyim Atatürk TDK başına Agop isminde bir Ermeni'yi getirdi bundan bir kaç sene önce geberdi gitti, 90000 kelimelik dilimizi 15000 bine düşürdü seksen öncesi sağ-sol davalarında solcular bunun türettiği kelimeleri yaymaya çalışırlardı aklımda kalan bir örnek vereyim yumurtaya yeni bir isim türetmişti "Tavuksal fırlangaç" ama tutmadı biz bu 15000 kelime ile nasıl
bir diploması nasıl eğitim öğretim öğretim yapacağız o da 15000 kelime Akademik seviye.
Bu Türklük mü?
Kitapları ben Remzi Kitap evinden almıştım
Hayırlı bayramlar
İlk önce şunu belirteyim ben cumhuriyet düşmanı değilimsizin bayramınız kutlu olsun beyefendi, çünkü benim bayramım değil, ve yine osmanlının bir acziyetini ortaya çıkardınız. ATATÜRK'e hakaret eder gibi TDK nın başına bir ermeni getirdiniz diyorsunuz. kaç tane ermeni - rum tanıdınız acaba merak ediyorum.
saray dili değil halkın konuştuğu dili gerçeğe en yakın halde sadeleştirdi. eğer gerçekten TÜRK dilini incelemek isterseniz Orhun kitabelerinden başlayın.
Türkçe yaşayan bir dildir ve eklerle ve vurgu bir çok anlam kazandırılır. akademik seviye de kastınız pek çıkartamadım. yani dilimizi kusurlu buluyorsunuz. sizin adınıza üzüldüm. tanıştığım ressam - yazar - şair -akademisyenlerin hiç bir bu güne kadar benim konuştuğum Türkçe'ye ve konuştukları Türkçe'de hiç hata yoktu. hepimiz kendimizi ifade edebildik.
Alevileri sunnilerden, sunnileri Alevilerden dinlersen düşman olursun karşı mezhebe biraderim. Mesela ben ? Aleviyim ve eşim Sünni. Kizimin yarısı alevi yarısı Sünni oluyor sanıyorumİlk önce şunu belirteyim ben cumhuriyet düşmanı değilim
Ermenileri ben tanımadım ama babam ve diğer köydeki büyükler doğuda yaptıkları katliamları anlattılar dinledik ailemizden katledilenler var ermenileri tanımakta istemem
hakareti nerden çıkardınız anlamıyorum şunu kastetmek istiyorum 90000 kelime ile konuşmakla 15000 kelime aynı olmaz.
İran şahının Türkiye ziyaretinde Atatürk'ün eline verilen konuşma metnine bir bakın bu dil sade bir dil mi?
30 sene önce okul okuyan şimdiki kelimeleri anlamıyor şimdikilerde 30 sene öncekini anlamıyor
Dünya dili İngilizcenin %70 nin yabancı kelime olduğu söyleniyor.
insandan insana fark var. ermeniden de ermeniye fark var. o günün şartlarını bilmeden konuşuyorsun. şimdi bana o ermenileri mi savunuyorsun diyeceksin. asla ben kendi ellerimle sallandırırdım. o taşnak çetecilerin arkalarına bakmak lazım. kimler nasıl beslemiş arında kimler var biraz onları araştır. bir de osmanlıyı sütten çıkmış ak kaşık zannetme ben ne hikayeler biliyorum anlatsam, neyse boş verİlk önce şunu belirteyim ben cumhuriyet düşmanı değilim
Ermenileri ben tanımadım ama babam ve diğer köydeki büyükler doğuda yaptıkları katliamları anlattılar dinledik ailemizden katledilenler var ermenileri tanımakta istemem
hakareti nerden çıkardınız anlamıyorum şunu kastetmek istiyorum 90000 kelime ile konuşmakla 15000 kelime aynı olmaz.
İran şahının Türkiye ziyaretinde Atatürk'ün eline verilen konuşma metnine bir bakın bu dil sade bir dil mi?
30 sene önce okul okuyan şimdiki kelimeleri anlamıyor şimdikilerde 30 sene öncekini anlamıyor
Dünya dili İngilizcenin %70 nin yabancı kelime olduğu söyleniyor.
Atatürke tapanlardan gına geldi.Utanmadan, sıkılmadan hala Atatürk düşmanlığı yapabilen kendini bilmezlerden gına geldi artık.. Tiksinti resmen.
Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Tapmak ne alaka?Atatürke tapanlardan gına geldi.
Kimi sevip yolundan gidersen ona kulluk (abid) etmiş olusun.
Sevip yolundan gidilecek tek varlık Allahtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?