Kesin birşeyler önerebilmek için çok fazla bilgiye ihtiyaç var.
1. Elmalar hangi aşamada sayılıyor?
2. Yıkama havuzunda saymak ancak "kamera ve görüntüsel" programlarla olabilir bu da maliyetinizi arttırır.
3. Yıkama havuzundan çıkarken saymak, havuzun kapasitesine ve bir ürünün ne kadar yıkama havızında kalacağı bilgisine göre (ortalama elma adedi belli) "kasa" saymak daha kolay olabilir.
Yaniş kasanın içindeki elma miktarları ortalama olara belirli ise (hazuzun çıkışında elmalar sayılııyorsa) yarısı boşaldığında, belirli miktarda kasa, havuza dökülebilir.
4. Tabi burada maliyetler önemli, bazen bu işle ilgili eleman görevlendirmek daha doğru olabilir
5. Profesyonellerden yardım alabilirsiniz mesela, TOMRA, gördüğüm en iyilerinden
https://www.tomra.com/food/machines/tomra-5s-advanced
Ekli dosyayı görüntüle 100781