Muhsin Kamer
Profesyonel Üye
Dikkatli çalışın .Bu benim ilk elektronik devre kart deneyimim. Ama kararlıyım,istekliyim, azimliyim
Muhsin ustam o resimdeki 16v 470 uf leri takayım mı. Şu an için yenisini almasam onları kullanayım mı. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım patlama çatlama gibi vs.Dikkatli çalışın .
Polariteye dikkat edin. Kondansatörleri Yanlış takmayın. Karttan çıkarttığınız kondansatörleri birebir aynılarını yerlerine takın.
220 v AC ile çalıştığınızı unutmayın.
Başarırsınız .
Acele etmeyin.
Dikkat şart.
Kolay gelsin.
Düzelir.Düzelmese de
Eskiler "her dere de, bir at öldürmeyen baytar olamaz" derlermiş.hiç yoktan tecrübe kasanızı baya bir doldurmuş olursunuz . Son gaz devam .
Kesinlikle şartİlaveten, böyle bir tezgahta KAR'a üzerinden beslenen seri lamba olmalı!
Süpermiş valla bu laf.Eskiler "her dere de bir at öldürmeyen baytar olamaz" derlermiş
Kondansatörler de ..Muhsin ustam o resimdeki 16v 470 uf leri takayım mı. Şu an için yenisini almasam onları kullanayım mı. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım patlama çatlama gibi vs.
Yeni malzemelerle değişimi yaptınız ve sürekli yanmaya devam ediyorsa;Maalesef olmayacak sürekli yanmaya devam ediyor.
Mesajımda, Uyarısını yazmıştım.Kondansatörleri Değiştirin.
Sonuç alamazsınız sensör degisecek
Yenisini alın.
Arızalanan parçaları üretimi yapanların seviyesinde perakende olarak temin edemeyince yenisini almak daha mantıklı oluyor maalesef.en güzeli bu sanırım. Kartı da demonte eder yeni ve değişik kart arızalarına yelken açarım.
130 TL ye armatür sensör göbeği buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?