servo kalkış süresi

eryigito

Üye
arkadaşlar merhaba,
tasarladığım bir test düzeneğinde sistemi harekete geçirmesi servo motor kullanacağım.
sistemin sadece 0.2 saniye düzgün hızlanıp 0.2 saniyede düzgün yavaşlayıp durmasını istiyorum. testim toplam 0.4 saniye sürecek. dolayısıyla seçilen motorun kalkışında herhangi bir gecikme var mı bilmek istiyorum (mili saniye mertebesinden de olsa).

Bir örnek üzerinden açıklayayım. VLBSV-15015 toshiba motoru seçtim diyelim. rated tork 9.55Nm max.tork 28.6Nm rated speed 1500 d/d. motora start verdikten kaç milisaniye sonra rated tork yada max tork değerlerine ulaşabilirim.
çok sayıda satıcı ile görüştüm düzgün bir yanıt alamadım servo sistemler hakkında da tecrübem yok yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…