Servo Motor Kontrolü

fethican

Üye
Merhaba arkadaşlar
ben proje olarak servo motorların kontrolü üzerine çalışıyorum ve internette kaynak olarak adamakıllı ''Servo Motors and Industrial Control Theory'' kaynağını buldum,fakat hiçbiyerden indiremedim bana bu veya servo motorlarların kontrolüyle ilgili bi kitabı gönderebilecek var mı?
Servo motor kontrolü projemde yardım ederseniz sevinirim.
herkese iyi çalışmalar!
Makina Müh.Son Sınıf Öğrencisi Fethi Can SARI

arkadaşım servo motorlar ile ilgili bitirme tezimi hazırlayıp mezun olduğum okula teslim etmiştim. biraz önce digital ortamdaki kayıtlarımı bulamadım
bulursam burada yayınlarım en kısa sürede.
bu sonuca gidemez isek Marmara üniversitesi teknik eğitim fakültesi- Elektrik öğretmenliği bölümü kütüphanesi 2005-2006 yılı tezleri arasında duruyordur çalışmam.oradan temin edebilrisin
kolay gelsin şimdiden

Arkadaşlar ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ben de kitabı;

Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.

adreslerinde ayrı ayrı buldum,belki ihtiyacı olan olur (servo motorları anlatıyor ve kontrol teorisini anlatıyor açık çevrim kapalı çevrim teoremler bazında)

Bir de ben servo motorları kontrol etmek istiyorum o burada açıklanmamış ben yazılım,piciplc kullanarak,simulasyon programları kullanarak nasıl kontrol ederim ya da hareketi simule edebilirim.
Teşekkürler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…