nden b&r kontrolör denemediniz?
Siemens s120 lere smc ekleyip kullanabilrsiniz. schnedider bilmiyorum yorum yapamam..
benim anlamadım şu: servo paket halinde alınır(sürücü+motor) . yani ne yaskawa sürücüyle Siemens motor çalışır, ne de schneider sürücüyle yaskawa motor vb....
eğer siz pto yöntemiyle sürecekseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bir haberleşme protokolü üzerinden sürecekseniz ona da bişey diyemem.
deltanın VFD modeli sürücüleri var belki onlar çalıştırabilir.[/
Sayın Rotsis B&R nin ürünlerini başka bir cihazla calıştıramıyorsunuz Bunun üzerinde baya bir araştırma yaptım.
Ustad acapos 1022 modeli internette manueli varEğer B&r larda analog giriş var ise yine kullanılır.
Hocam Analog kartla olurmu bilmiyorum Marka Modelini size verebilirim İnşallah olur.Bende 30.000 tl.den kurtulmuş olurum.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.05321394574 telefon numaram.İyi günler.Öncelikle ben Simotion kullanıyorum eksen kontrolünde.. Sürücüyü değiştiremiyorsam ADI kartları ile analog sürüyoruz bu sürücüleri..
eski analog sürüüclerde hareket ve poziyon kontrolü kenid üzerindeydi ve enkoder çıkışı bulunur.. b u çıkışı biz simotion girer ve süreriz her çeşit markayı..
tabiiiiii buna mecbursak ve yenilemek çokçok pahalı ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?