Öğretmen27
Profesyonel Üye
Helal sana ustam. Şahin gibi gözlerin varmış.kondansatör patlamış görmüyormusunuz? 3.çıkış enteğresinin sağında,kağıdı her yere saçılmış.muhtemelen sıvısı her yere bulaşmıştır devreyi çok iyi temizlemek lazım.enteğreleri bozmuş olabilir.
kondansatör patlamış görmüyormusunuz? 3.çıkış enteğresinin sağında,kağıdı her yere saçılmış.muhtemelen sıvısı her yere bulaşmıştır devreyi çok iyi temizlemek lazım.enteğreleri bozmuş olabilir.
Çıkış entegresinin ismi nedir? tda2005 mi ? ona göre bir yorum yapayım.
Geçenlerde bir öğretmen arkadaşın sınıfında oldu bu sorun. Ek bir kablo yerinde şaseye giden bir kabloda temassızlık vardı. Bağladım uğultu gitti. Anfinin şasesini ve şaseye giden kabloları kontrol edin.dedıgınız gıbı kondansator degıstırıp kartı temızledım,entegredede ufak bı temassızlık varmıs onuda lehımleyınce cıkısları calısdı yardımlarınz ıcın tesekkur ederım..ama bı sorum daha olacak sımdıde woferın bass ını kısınca hoparlorden uğultu seklınde hafıf bı ses gelıyor bunun nedenını bulabılırmıyız.?
Geçenlerde bir öğretmen arkadaşın sınıfında oldu bu sorun. Ek bir kablo yerinde şaseye giden bir kabloda temassızlık vardı. Bağladım uğultu gitti. Anfinin şasesini ve şaseye giden kabloları kontrol edin.
Geçenlerde bir öğretmen arkadaşın sınıfında oldu bu sorun. Ek bir kablo yerinde şaseye giden bir kabloda temassızlık vardı. Bağladım uğultu gitti. Anfinin şasesini ve şaseye giden kabloları kontrol edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?