Saldırıların artması doğru yolda olduğumuzu mu gösteriyor ?
Hükümetimizin olay karşısındaki tavrı takdire şayan mı ?
Yapmayın arkadaşlar...
Ege'de Yunan uçakları ile it dalaşına giriliyor, uçağımız düşüyor... Ne gerek var ki ? Üstelik o saçma oyuna her yıl milyarlarımız gidiyor...
Peşmerge başı, ülkemizde devlet başkanı gibi karşılanıyor. Ama O'nun bölgesinden gelen şerefsizler benim ülkeme saldırıyor. Birine saldırılacaksa, oraya saldırılmalı. Bu işe de yıllardır yüz milyarlar harcıyoruz...
Filistin'e yardım diye, artsitlik yapıyoruz. Gemiye saldırılınca, ah vah ediyoruz. İsrail özür bile dilemedi. Nota falan da verilmedi. Öyle "one minute" demekle olmuyor... Şu anda yaşamakta olduğumuz ekonomik krizin sebeplerinden biri de budur !
Suriye bize saldırmadı aslında. Deli saçması, ABD dayatması dış politikamızın sancılarından biri daha sadece. Lütfen olayları iyi görün... En azından farklı kaynaklardan okumaya çalışın...
Eve girerken, yanlışkılakafana saksı düşmesini istemiyorsan, üst kat komşunla iyi geçineceksin.
Merdivenlerden inerken, sabunlu su yüzünden kayp düşmek istemiyorsan, alt kat komşunla iyi geçineksin.
Şöyle bir örnek daha anlamlı olur sanırım...
Meslektaşlarımın bana düşmanlık beslemesi, benim iyi yolda olduğumu asla göstermez...
Cebimi doldururken, meslektaşlarımın en azından pek çoğu ile iyi ilişkilerim varsa, yolum doğrudur...
Cepte para yok, herkes bana düşman... Hem ekonomik kriz, hem sosyal kriz yaşıyorum ve doğru yoldayım
bu olmaz... Hatalı olan benimdir...