açıkçası hem yemek hemde altın bir kolye düşünüyorum pahalıya kaçmadan geçen yıllarda iki yıldır üst üste yemeğe çıkmıştık bu yıl hem yemek hemde bir güzellik olsun diyorum.
Eşim başımın etini yer almazsam. Yemek zaten mecbur olacak. Ama ben de eşim de sınıf öğretmeniyiz. Çok şükür durumumuzda var. Ye gitsin anasını satayım. Bu dünyaya bir daha mı geleceğiz sanki.
Benim hatun bana lokma takımı almıştı. Her kullandıgımda Allah senden razı olsun iyiki varsın dememe sebep olmuştur. Fakat hatunun kalbine giden yol maalesef bizde oldugu gibi hırdavatcıdan değil , kuyumcudan geçiyor.
Benim hatun bana lokma takımı almıştı. Her kullandıgımda Allah senden razı olsun iyiki varsın dememe sebep olmuştur. Fakat hatunun kalbine giden yol maalesef bizde oldugu gibi hırdavatcıdan değil , kuyumcudan geçiyor.