Konu Sah KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 16 Mar 2019 #41 tesla550' Alıntı: bülent karayazının kitabı satışı tükenmişte hesabınıza ücretini yatırsam kopyasını çıkarabilirmisiniz kargola karşıda ödemeli .zamanını ayırabilirmisiniz bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok ama çok minnettar olurum Genişletmek için tıkla ... Kitabı esirgediğimden değilde böyle bir şeyi buradan tekli etmeniz abes değil mi ? Korsancılıktan hapishane de plc programlarız artık Ben böyle bir şeyi kabul etsem dahi fotokopiciler çok dikkatli. Her eline aldığın kitabı çekmiyorlar.
tesla550' Alıntı: bülent karayazının kitabı satışı tükenmişte hesabınıza ücretini yatırsam kopyasını çıkarabilirmisiniz kargola karşıda ödemeli .zamanını ayırabilirmisiniz bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok ama çok minnettar olurum Genişletmek için tıkla ... Kitabı esirgediğimden değilde böyle bir şeyi buradan tekli etmeniz abes değil mi ? Korsancılıktan hapishane de plc programlarız artık Ben böyle bir şeyi kabul etsem dahi fotokopiciler çok dikkatli. Her eline aldığın kitabı çekmiyorlar.