Side, Alanyada Garsonluk isi bulmak.

elkapitan

Üye
Selam arkadaslar,

ben su an almanyada kaliorum ve 6. ayin basinda antalya ya (side,alanya) gidip otellerde is aramak istiorum garson olarak.
Almanyada 2 senedir Garsonluk yapiorum, almancam ana dil gibidir, ingilizcem iyidir. yasim 21

Bu konu ile bilgisi olan ve tecrübesi olan varmidir?
Rahat is bulabilirmiyim? Kac para verirler, ve calismak yaninda bos kafa dinlemek icin vakit kalirmi? yani kac saat calistirirlar.

Ben türk vatandasiyim almanyada kaliorum ve türkiyede hic calismadim, hangi evraklar beraber götürmem lazim?

Yardimci olursaniz cok makbule gecer, oraya gidip sap gibi ortada kalmak istemiorum

Selam arkadaslar,

ben su an almanyada kaliorum ve 6. ayin basinda antalya ya (side,alanya) gidip otellerde is aramak istiorum garson olarak.
Almanyada 2 senedir Garsonluk yapiorum, almancam ana dil gibidir, ingilizcem iyidir. yasim 21

Bu konu ile bilgisi olan ve tecrübesi olan varmidir?
Rahat is bulabilirmiyim? Kac para verirler, ve calismak yaninda bos kafa dinlemek icin vakit kalirmi? yani kac saat calistirirlar.

Ben türk vatandasiyim almanyada kaliorum ve türkiyede hic calismadim, hangi evraklar beraber götürmem lazim?

Yardimci olursaniz cok makbule gecer, oraya gidip sap gibi ortada kalmak istemiorum
Antalyada extra eleman saglayan firmalar var oradan bulabilirsin kardeşim yardimci olurum

Almanya'da asgari ücret 1500avro
Türkiye'da asgari ücret 2000tl

Alman işçi buraya gediği zaman 9000tl ile çok rahat geçinir

Türk işçi oraya gittiğinde 330avro ile sürünür.

Burada kazanıp orada harcıyacaksan işin zor..

hiç gelme dostum burda çok büyük ekonomik kriz var daha biz iş bulamıyoz ki sen bulasın birde alamanyadan kalkıp gelecen yol masrafına değmz...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,703
Kullanıcılar
452,407
Son üye
yusomsn88

Yeni konular

Geri