KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 18 Eyl 2017 #441 Acil stoplar hep NC olur. Yani Elektrik/sinyal keserek sistemi durdurur. askinaslan' Alıntı: rölenin ayakları yapışık kalırsa o zaman ne olacak hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Ya akım zayıf gelirde röle/kontaktör çekmezse
Acil stoplar hep NC olur. Yani Elektrik/sinyal keserek sistemi durdurur. askinaslan' Alıntı: rölenin ayakları yapışık kalırsa o zaman ne olacak hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Ya akım zayıf gelirde röle/kontaktör çekmezse
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 18 Eyl 2017 #442 Suat_Korkmaz' Alıntı: TTR kabloların en küçüğü 0.75 olabilir mi? E-stop butonu genelde NO olur değil mi? Ben NC almışım. Genişletmek için tıkla ... 0,50 olanını gördüm ama içinde tel yoktu
Suat_Korkmaz' Alıntı: TTR kabloların en küçüğü 0.75 olabilir mi? E-stop butonu genelde NO olur değil mi? Ben NC almışım. Genişletmek için tıkla ... 0,50 olanını gördüm ama içinde tel yoktu
Konu Sah Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 18 Eyl 2017 #443 Vaktim yok şimdi dükkan dükkan dolaşmaya. İnternette satan da bulamadım. Şuradan sipariş edeceğim: https://www.aliexpress.com/item/3-c...lgo_pvid=6f41a2e5-af6d-457c-85d8-3e9c1f07adf7
Vaktim yok şimdi dükkan dükkan dolaşmaya. İnternette satan da bulamadım. Şuradan sipariş edeceğim: https://www.aliexpress.com/item/3-c...lgo_pvid=6f41a2e5-af6d-457c-85d8-3e9c1f07adf7
nicaleus Üye Katılım 5 Şub 2007 Mesajlar 219 Puanları 6 Yaş 40 Konum Bursa 19 Eyl 2017 #444 @Suat_Korkmaz kablo çeşidi bol bir elektirikçiden LIYY kablo olarak bulabilirsin.Genelde 0.14mm2 oluyor. Blendajsızdır kendileri. Çeşitleri buradan http://www.etabirkablo.com/data-kablo.asp?sayfa=LIYY inceleyebilirsin Edit: Daha da kolay bulmak istiyorsan 3x kumanda kablosu olarak sorarsan şıp diye bulursun
@Suat_Korkmaz kablo çeşidi bol bir elektirikçiden LIYY kablo olarak bulabilirsin.Genelde 0.14mm2 oluyor. Blendajsızdır kendileri. Çeşitleri buradan http://www.etabirkablo.com/data-kablo.asp?sayfa=LIYY inceleyebilirsin Edit: Daha da kolay bulmak istiyorsan 3x kumanda kablosu olarak sorarsan şıp diye bulursun
Konu Sah Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 21 Eyl 2017 #445 Bir sorum var. Panonun ana şalterine 2 faz mı bağlamak lazım yoksa tek faz mı?
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 21 Eyl 2017 #446 Neden 2 faz ?
Yusuf SEYLAN Usta Üye Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1,226 Puanları 181 21 Eyl 2017 #447 Suat_Korkmaz' Alıntı: Bir sorum var. Panonun ana şalterine 2 faz mı bağlamak lazım yoksa tek faz mı? Genişletmek için tıkla ... mono faz ile çalıştığın için sadece fazı bağlıycan istersen nötrüde bağlaya bilirsin
Suat_Korkmaz' Alıntı: Bir sorum var. Panonun ana şalterine 2 faz mı bağlamak lazım yoksa tek faz mı? Genişletmek için tıkla ... mono faz ile çalıştığın için sadece fazı bağlıycan istersen nötrüde bağlaya bilirsin
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 21 Eyl 2017 #448 Yusuf SEYLAN' Alıntı: mono faz ile çalıştığın için sadece fazı bağlıycan istersen nötrüde bağlaya bilirsin Genişletmek için tıkla ... Torpahı unutma, onuda bi yerlere bağla. Suat_Korkmaz' Alıntı: Bir sorum var. Panonun ana şalterine 2 faz mı bağlamak lazım yoksa tek faz mı? Genişletmek için tıkla ...
Yusuf SEYLAN' Alıntı: mono faz ile çalıştığın için sadece fazı bağlıycan istersen nötrüde bağlaya bilirsin Genişletmek için tıkla ... Torpahı unutma, onuda bi yerlere bağla. Suat_Korkmaz' Alıntı: Bir sorum var. Panonun ana şalterine 2 faz mı bağlamak lazım yoksa tek faz mı? Genişletmek için tıkla ...
Konu Sah Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 21 Eyl 2017 #449 Topraklama bitti. Makinenin her şeyi topraklı şu an. Yusuf SEYLAN' Alıntı: mono faz ile çalıştığın için sadece fazı bağlıycan istersen nötrüde bağlaya bilirsin Genişletmek için tıkla ... Faz/nötr bir muamma yahu. Hangisinin faz olduğunu kesin olarak anlamamın bir yolu var mı (rengi hariç)? Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Eyl 2017
Topraklama bitti. Makinenin her şeyi topraklı şu an. Yusuf SEYLAN' Alıntı: mono faz ile çalıştığın için sadece fazı bağlıycan istersen nötrüde bağlaya bilirsin Genişletmek için tıkla ... Faz/nötr bir muamma yahu. Hangisinin faz olduğunu kesin olarak anlamamın bir yolu var mı (rengi hariç)?
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 21 Eyl 2017 #450 Suat_Korkmaz' Alıntı: Faz/nötr bir muamma yahu. Hangisinin faz olduğunu kesin olarak anlamamın bir yolu var mı (rengi hariç)? Genişletmek için tıkla ... Kablonun ucunu tut, ağ'daki hamsi gibi hissedersen kendini o faz'dır. Yada kontrol kalemini tut ışık yanar
Suat_Korkmaz' Alıntı: Faz/nötr bir muamma yahu. Hangisinin faz olduğunu kesin olarak anlamamın bir yolu var mı (rengi hariç)? Genişletmek için tıkla ... Kablonun ucunu tut, ağ'daki hamsi gibi hissedersen kendini o faz'dır. Yada kontrol kalemini tut ışık yanar