Teşekkür ederim ustamVestel 1200 devirmiş hocam. Siemens iyi bir marka olsa da Vestel de kötü değil en azından bazı modelleri çok güzel. Paslanma sorununu çözün üzerine tekrar boya atın sar plastik görüntüsü için de kaplamalar var çok güzel şık kaplamalar var onları kullanabilirsiniz veya hafif bi zımpara ile boyayabilirsiniz.
Makineye oldukça hakimsiniz zaten bu işleri kolaylıkla yapabileceğinizi düşünüyorum. Yenge çok kızarsa bırakın 1 ay Siemens i kullansın sonra anlar Vestel in değerini. Yeni makineler çok daha dayanıksız.
Bence hiç karışmayın istediği makina ile yıkasın .
Kolay Gelsin Sağlıcakla ...
okadar haklısınızki... bi ömür aslında max 3-4 tane makina eskitir..derdimize değmezgüzel insan, hanımınıza iyi bakın. ben kızımın annesine beyaz eşyayı alırdım, bir iki kullanır beğenmedim derse, hemen bir mağazaya götürür istediğini alırdım. onu da beğenmezse gider yine yenisini alırdım. o gidene kadar evimizde sadece 2 yada 3 beyaz eşya ömrünü tamamladı. tabii ki bunlara da büyük katkısı olmuştur.
o iş hiç öle değil dostumYeni makinalar öyle, daha az su alıyor.
Çamaşırlar çok kirli değilse, iyi yıkaması ne kadar fark edebilir ki? Gündelik kıyafetler zaten çok kirli olmaz.
ee sizeneBu sağlam makinalar için kafaya takılacak durumlar değil .
Psikolojiniz diyor , kendinize iş arıyorsunuz .
Komşularınız atacak makinası varsa tamir işi ile ilğilenmeniz .
Zaten belirlemişiniz makinanını adını .
İsterseniz buradan anket açabilirsiniz . .
Canınız sıkılıyor gibi geldi ..
Keşke bol makina olup seçecek belirlemek olsa ...
Kolay gelsin Sağlıcakla ...
ee sizenevelevki canım skıldı, konu açtım.. bilginle tecrübenle konuş, boş yapcaksan niye burdasınki, ukalalık sana ne kazandırcak yani? ... bak başlık belli, siemensin bu modeli nasıl bilirsiniz diyorum. prof üyesin madem,deki bana siemensin o modeli malesef iyi değil elden çıkar vestel daha iyi, yada siemense şunu yaparsan daha iyi yıkar.. yada hiç uğraşma şöyle yap ... Ben nasıl olur o siemens vestelden daha iyi yıkıyor anlamak derdindeyim...felsefe yapmak fantazin varsa üniversiyede git sosyoloji oku rahatla arkadaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?