öncelikle herkeze merabalar .programlama yeni başlayan birisiyim .sormak istediğim şey ise ; hız kontrol cihazı ile hız kontrolü yapmam gerekiyor .bunu hız kontrole pot bağlayıp yapabiliyorum ama benim istediğim dışarıdan bişiyle değilde hmi Ekran üzerinden plc'ye pwm sinyal göndermek .yani bi pot similasyonu gibi yada buna benzer analog sinyal hmi ekrandan nasıl oluşturabilirim . şimdiden teşekkür ederim . iyi forumlar
Benim de yapmak istediğim bir çalışmaydı. Paylaşmış olduğunuz doküman açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?yorumlarınız için teşekkür ederim .çözüm üzerinde şöyle bi döküman elde ettim .bunun üzerinden yürücem . sizlerlede paylaşmak istedim .umarım başka arkadaşların işine yarar . iyi forumlar
Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlatırsanız daha detaylı ve sağlıklı bilgi verebiliriz.Benim de yapmak istediğim bir çalışmaydı. Paylaşmış olduğunuz doküman açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Aslında tam olarak yapmak istediğim uygulama şu şekilde: Elimde asenkron motoru sürmek için bir ABB sürücü var. S7-1200 1214 DC/DC/DC Plc'den frekans vererek kontrol etmek istiyorum. Bunu pwm ile yapabiliyorum. Fakat ben dışarıdan frekansa müdahale edip istediğim değerlerde çalıştırmak istiyorum. Şu an yaptığım da belirlenen frekansta sabit bir şekilde çalışıyor müdahale edip değiştiremiyorum. Cycle time a istediğim zaman müdahale edebilmek istiyorum.Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlatırsanız daha detaylı ve sağlıklı bilgi verebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?