Siemens Ktp 600 ön yükleme hatası

sezgin026

Üye
Katılım
19 Mar 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
merhaba arkadaşlar,
ktp600 paneli transfer moduna aldık WinCC flexible 2008 den programı gönderdik programı almaya başladı sonra tranferi iptal etti ve tranfer tuşuna bastığımızda no transfared gibi bir hata verdi enerjisini kestik tekrar verdik ön yükleme yapmadı yani tranfer moduna aldığımız sayfaya geçmiyor ilk açılıştaki ekranda kalıyor... bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız varmı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba
Panele projenin yüklenememe nedeni Panelin Transfer modunda olmaması.
Panelin Transfer moduna alınamamasının nedeni ise;içindeki firmware'de problem olması.
Panelin Fabrika ayarlarına PROSAVE programı ile aşağıdaki şekildeki gibi alınması gereklidir.
Bu işlem için öncelikle panelin enerjisi kesilmeli Ethernet kablosu ile PC-Panel bağlantısı yapılmalı.
Prosave'den Panelin IP adresi girildikten sonra Prosave programından OS Update butonuna basılmalı (Reset to Factory Settings işaretlenerek) Ve bu esnada Panelin enerjisi verilmelidir.


ktp 600 bağlantı tipine göre connectiondan ayarladıktan sonra yukardaki işlemi aynen uygula. Büyük bir ihtimalle başarılı olursun.

kolay gelsin.
 
merhabalar
aynı sorun bizim ktp 600 cihazımızda da oldu. açılış sayfası (mac adresin altta yazdığı sayfa) geçmiyor.
fabrika ayarlarına prosave9.0 ile v1.38 yüklemeye çalıştık olmadı. pc ile panel bağlanıp enerji verilmeyince ağ kablosu takılı değil gözüküyor. panele enerji verince ip almaya çalışıyor ve bu arada program bağlantı hatası mesajı verip yükleme ekranını kapatıyor. izlenmesi gereken yol böyle midir yoksa atladığımız bir noktamı var? teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,067
Mesajlar
922,969
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Geri
Üst