elektrikçicüneyt
Profesyonel Üye
iki hafta önce bir güpür makinasının Elektrik panosunu topladım.pano 5 yıllık var(sanırım)bağlatıları tamamen söküp bana anlatılan şekilde toplayıp çalıştırdım.motor boştayken hiç sorunsuz çalıştı.motoru yüke verince ilk başlarda çalışdı.fakat zamanla f0001 arızası vermeye başladı.motor ayarlarını kontrol ettim.normal bazı 1200 parametresini değiştirdim.motor zorlanınca geri ileri yapıp çalışmaya devam etti.fakat şimdi makinaya ip takıp çalışmaya başladılar.bazen iğneler bezde sıkışıp kalıyormuş ve sürücü f0005 arızası veriyor.f0005 arızası sürücü aşırı yüklü demek.ama motor sürücünün daha önce çalıştırdığı motor ve sürücüye uygun bir motor.makinada daha önce aynı motorla çalışıyormuş.makinanın sıkılığını kontrol ettim.normal elle bile dönüyor.
1-bu sürücü eski olduğundan mı?bu sorunu yaşıyorum?
2-eğer sürücünün eski olması etkilemez ise.hangi parametreyi değiştiirirsem bu sorunu çözerim.
ben yaptığım işlerde sorun yaşayınca bunu kafama takarım uyku bile uyuyamam.bana yardım edin ne yapacağım.
1-bu sürücü eski olduğundan mı?bu sorunu yaşıyorum?
2-eğer sürücünün eski olması etkilemez ise.hangi parametreyi değiştiirirsem bu sorunu çözerim.
ben yaptığım işlerde sorun yaşayınca bunu kafama takarım uyku bile uyuyamam.bana yardım edin ne yapacağım.