Siemens MM420 sürücü dahili fan hk.?

elektronikmuh

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
2,260
Puanları
1,866
Yaş
47
Siemens MM420 sürücü dahili soğutucu fanını motor çalışmadığı zaman durdurmak istiyorum paremetreleri kullanarak bunu gerçekleştirebilir miyim?
Teşekkürler..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
P0295 inverter fan off-delay time. Inverter motor beslemesini kestikten sonra kaç sn boyunca soğutmaya devam etsin? parametresi. Bu değeri 0'a getirerek motor durduğu zaman çalışmamasını sağlayabilirsin. Ama yerinde olsam bu değeri 30-60sn arası bi rakamda bırakırdım, uygulamaya göre değişir sonuçta ama çok devreye girip çıkan bi sistem ise ınverter üzerindeki entegreler ısındığı zaman inverter uyarı verir ve yolverme hızını düşürür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…