Konu Sah as218 Üye Katılım 24 Şub 2015 Mesajlar 53 Puanları 1 Yaş 43 Konum kırklareli 7 Nis 2015 #11 dj_cetin' Alıntı: Kademe secim anahtarindan yapabilir bugün bosch maxxla ugrastim ayni olay başima geldi... Genişletmek için tıkla ... çalışıyorken hazır konuma değil led ler sonuyor açıp kapaptınca tekrardan kaldığı adımdan dewam edıyor
dj_cetin' Alıntı: Kademe secim anahtarindan yapabilir bugün bosch maxxla ugrastim ayni olay başima geldi... Genişletmek için tıkla ... çalışıyorken hazır konuma değil led ler sonuyor açıp kapaptınca tekrardan kaldığı adımdan dewam edıyor
Konu Sah as218 Üye Katılım 24 Şub 2015 Mesajlar 53 Puanları 1 Yaş 43 Konum kırklareli 7 Nis 2015 #12 başlat butonu na basmadan komütatörden açıp kapatınca yıkamaya dewam edıyor oysa maxlarda caılslırken program dugmesını az oynatınca hemen hazır a geçer
başlat butonu na basmadan komütatörden açıp kapatınca yıkamaya dewam edıyor oysa maxlarda caılslırken program dugmesını az oynatınca hemen hazır a geçer
dj_cetin Üye Katılım 21 Şub 2010 Mesajlar 89 Puanları 1 7 Nis 2015 #13 as218' Alıntı: çalışıyorken hazır konuma değil led ler sonuyor açıp kapaptınca tekrardan kaldığı adımdan dewam edıyor Genişletmek için tıkla ... İşlemci etrafinda koruma transistörleri var mi. Yada SMD kondansatör leri olc istersen bahsattigin durum işlemciden oluyor gibi sanki...
as218' Alıntı: çalışıyorken hazır konuma değil led ler sonuyor açıp kapaptınca tekrardan kaldığı adımdan dewam edıyor Genişletmek için tıkla ... İşlemci etrafinda koruma transistörleri var mi. Yada SMD kondansatör leri olc istersen bahsattigin durum işlemciden oluyor gibi sanki...
Konu Sah as218 Üye Katılım 24 Şub 2015 Mesajlar 53 Puanları 1 Yaş 43 Konum kırklareli 7 Nis 2015 #14 elektronıkle cok yakınlığım yok kademelı anahtarı degısıtrdım olay nıne aynı kontak temızzleme sıpreyı ıle yıkadım kapanma zamanı 1 dakka kadar uzadı
elektronıkle cok yakınlığım yok kademelı anahtarı degısıtrdım olay nıne aynı kontak temızzleme sıpreyı ıle yıkadım kapanma zamanı 1 dakka kadar uzadı