SIEMENS S5 INPUT KART YARDIM LUTFEN

mansat

Üye
Arkadaslar selamlar işyerimizde s5 168u plc kullanmaktayız.
Input kartların biri arzalandı 6es5430-4ua12
fakat zamanında aldıgımız yedek input kartları 6es5430-4ua14
input karttaki tırnaklı siviçleri birebi aynı yapıp taktım çalışmıyor.
üç dört kart değiştirdim calışmıyor

-4ua12 ile -4ua14 arasında bir fark varmı yardımcı olursanız sevinirim. Tesekkurler

Sayın Mansat, sanırım bir yanlışınız vari168u diye bir s5 serisi duymadım. Bu kartlar 135 ve 155 serilerinde kullanılır.
Katalog değerlerine baktım, voltaj seviyeleri ve bağlantıları aynı,yani birbirlerinin yerine kullanılabilirler. Kartınız nasıl arızalandı bilmiyorum ama lütfen alt rack kısmını kontrol edin,kart arızanız rack te de sorun yaratmış olabilir,yedeğiniz varsa değişin ve tekrar deneyin. Lütfen durumdan beni haberdar edin,elimden gelen ne varsa size aktarmaya çalışırım.

Ustam 4ua14 ten elimde kutusu acılmamış 8 adet vardı dordunude denedım aynı ses yok

Bende bu yüzden alt rack 'ınızı kontrol edin dedim.

USTAM alt rack ?? ANLAYAMADIM.NEYİ KONTROL EDECEM BU KONUDA FAZLA TECRUBELİ DEGILIM

Kartların takıldığı slotların arkasındaki bus yolu.

Plcdeki saglam input kartlardan birini söküp arızalı olan yere taktıgımda calısıyor.4ua12
4ua14 taktıgımda calışmıyor

kartlar arasida versiyon farki oldugunu dusunuyorum tanimlama ile ilgili bir sikinti oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…