Puck Üye Katılım 1 Haz 2009 Mesajlar 173 Puanları 1 Yaş 59 18 Haz 2009 #11 palikari' Alıntı: puck peki sende bu mpı-usb çeviriciyi bilgisayara tanıtmak için gerekli olan driveri varmı Genişletmek için tıkla ... Kastettiğiniz Siemens'in MPI kablosuysa, STEP 7'yi kurduğunuzda otomatik yükleniyor. Tek başına kurulabiliyor mu bilmiyorum
palikari' Alıntı: puck peki sende bu mpı-usb çeviriciyi bilgisayara tanıtmak için gerekli olan driveri varmı Genişletmek için tıkla ... Kastettiğiniz Siemens'in MPI kablosuysa, STEP 7'yi kurduğunuzda otomatik yükleniyor. Tek başına kurulabiliyor mu bilmiyorum
Konu Sah palikari Üye Katılım 24 Ocak 2007 Mesajlar 7 Puanları 1 Yaş 40 18 Haz 2009 #12 evet siemensin mpi kablosu, STEP7 yi kurduğumda kurmuştum ama bilgisayarımın usbsine taktığım zaman donanım kurmamı istiyor, benden driver yeri göstermemi bekliyor.
evet siemensin mpi kablosu, STEP7 yi kurduğumda kurmuştum ama bilgisayarımın usbsine taktığım zaman donanım kurmamı istiyor, benden driver yeri göstermemi bekliyor.
Puck Üye Katılım 1 Haz 2009 Mesajlar 173 Puanları 1 Yaş 59 18 Haz 2009 #13 Otomatik kur diye seçerseniz bulup yüklemesi lazım.
Konu Sah palikari Üye Katılım 24 Ocak 2007 Mesajlar 7 Puanları 1 Yaş 40 18 Haz 2009 #14 dostum bu alet modbus tcp yi benim istediğim şekilde desteklemiyor, öyle bir özelliği yok. Teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı
dostum bu alet modbus tcp yi benim istediğim şekilde desteklemiyor, öyle bir özelliği yok. Teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı