Arkadaşlar tia portal v14 kurdum plc sim de yüklü ama bir türlü çok basit 1 satır ladder ve hmı ekranda 1 tane buton ile çalıştırma devresi bile yapamadım bir şeyi yalnış yapıyorum ama kaç tane video izlediysemde sorunu çözemedim uzaktan bağlanıp yardım edebilicek arkadaş varmıdır lütfen gokhanunsal41@windowslive.com
reis bu hatadan nasıl kurtulurum 3 saatimi çaldı kanser olmak üzereyim. simülasyonun orda ki x1 de normalde ıp adresi vs gözükür hiçbişey gözükmüyor tia portal resmen sımulasyonla haberleşmiyor gibi bişey
, işten gelip plc çalışalım diyoruz kader gene ördü ağlarını
Selamlar ..
Bende de aynı hata var . 1 HAFTADIR bir türlü bağlanlamadım. Yalnız bende şöyle bir durum var Tia V17 deneme sürümü iken , PLCSİM V17 crack'li . Bu yüzden hata alıyorumdur muhtemelen . çözüm olarak komple silip full crack'li kullanmayı deneyeceğim . Farklı bir sonuç alırsam yine yoruma gelirim
"PLCSİM.TCPIP.1" dahil hepsini denedim maalesef bir sonuç alamadım .
Tia Portal'ı full crackli indirebileceğim önerdiğiniz bir site/youtube kanalı varmı ? Herşeyi silip tekrar deneyeceğim sanırım
"PLCSİM.TCPIP.1" dahil hepsini denedim maalesef bir sonuç alamadım .
Tia Portal'ı full crackli indirebileceğim önerdiğiniz bir site/youtube kanalı varmı ? Herşeyi silip tekrar deneyeceğim sanırım
ben kendimce suan sorunu çözdüm. Plcsim çalışıyor hicbir problem yok . yapılması gereken şu, program yazilmadan önce wizzard da progem icin bir sirfre belirlemek daha sonra programı derlediğinzde sirfe isteniyor şifreyi giridigi zmaan plcsim sorunsuz çalışıyor.