SIEMENSTE GÜÇLERİ BİRLEŞTİRELİM

yale94

Üye
Katılım
26 Mar 2007
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
39
SN:ARKADAŞLAR VE MODERATORLERIMIZ
1 YILI AŞKINDIR BU SİTEDE BİRÇOK KAYNAĞA ULAŞTIM,SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZ VE BU SİTEYİ KURAN YEGANE KİŞİLER SAYESİNDE VE KENDİMİ İNANILMAZ DERECEDE GELİŞTİRDİM,ŞANSIM YAVER GİTTİĞİ İÇİN ÇALIŞTIĞIM HER YERDE SIEMENS VE BİRÇOK PLC ÇEŞİDİNİ PROGRAMLADIM,SON OLARAK DEĞERİ MİLYON EUROLARLA ÖLÇÜLEN BİR SİTEMİNDE OTOMASYONUNU VE KISMİ OLARAK MEKANİK TASARIMINI YAPTIM.ŞİMDİ BUNLARI NEDEN ANLATIYORUM DİCEKSİNİZ,BİLMİYORUM YASALMI AMA BU KADAR ZAMAN SONUNDA BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ BENİM GİBİ PAYLAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZI VE SN. SİTE KURUCULARINI BİR ORGANİZASYONDA TOPLAMAK,YER VE SAATİ BELİRLENECEK BİR SALONDA TÜM BİLDİĞİMİZ ŞEYLERİ BİRBİRİMİZE AKTARMAK İSTİYORUM.
EĞER YASAL OLMAYAN BİRŞEY VARSA DEĞERLİ MODERATÖRÜN BU KONUDA BENİ UYARMASINIDA RİCA EDİYORUM.BU KONUYLA İLGİLENEN HERKESİN [email protected] adresine mail atarak kısaca kendilerini anlatmasını ve Siemensle alakalı tecrübesini bana göndermesini rica ediyorum.Eğer site kurucularımızda bu konuda rıza gösterirlerse bir organizasyon yapıp Çukurova Ünv.de belirlenen bir salonda 1 yada 2 günlük eğitim hazırlayacağım.Gönderdiğiniz maillere istinaden eğitimci ve katılımcıları belirleyip site kurucularına liste halinde göndereceğim.
Saygılarımla;
 
sn yale94, çok iyi düşünmussunuz. paylaşımlarla bende kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. seminer olarak bilgi paylaşımına girtmenizi takdir ediyorum. benim bu düşüncenize desteğim var. yer ve saati belirlenirse seminer neden olmasın. kolay gelsin(+pop)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,876
Mesajlar
921,235
Kullanıcılar
451,004
Son üye
bego.1

Yeni konular

Geri
Üst