Yüklediğim resim de Sigorta başlangıç tarihi olarak hangisi alınıyor? Ben 97 de 17 yaşındaydım. Acaba o tarih çıraklık okulundanmı kaldı? Malum çıraklık ve stajyerlik EYT den faydalanamıyor. Dökümü bu şekilde olan varmı?
Yüklediğim resim de Sigorta başlangıç tarihi olarak hangisi alınıyor? Ben 97 de 17 yaşındaydım. Acaba o tarih çıraklık okulundanmı kaldı? Malum çıraklık vs eyt den faydalanamıyor. Dökümü bu şekilde olan varmı?
Yüklediğim resim de Sigorta başlangıç tarihi olarak hangisi alınıyor? Ben 97 de 17 yaşındaydım. Acaba o tarih çıraklık okulundanmı kaldı? Malum çıraklık ve stajyerlik EYT den faydalanamıyor. Dökümü bu şekilde olan varmı?
18 yaş altı sigorta, prim gün sayısına ekleniyor;Lakin 18 yaş esas alınıyor.4809 kısmında hiçbir sıkıntı yok,sadece 18 yaşından başlayarak 25 yıl hizmet sürenin olması gerekiyor.Eyt yasasından faydalanıyorsun.
18 yaş altı Sigorta, prim gün sayısına ekleniyor;Lakin 18 yaş esas alınıyor.4809 kısmında hiçbir sıkıntı yok,sadece 18 yaşından başlayarak 25 yıl hizmet sürenin olması gerekiyor.Eyt yasasından faydalanıyorsun.
Sayın ustam korkum şu, 97 de acaba okul yaptıda ben 2006 damı sigortalı işe başladım? O tarihlerde ne yaptım hiç hatırlayamıyorum. Bu fotoya bakarak 97 yazan tarih stajmı değilmi yorum yapılabilirmi?
Sayın ustam korkum şu, 97 de acaba okul yaptıda ben 2006 damı sigortalı işe başladım? O tarihlerde ne yaptım hiç hatırlayamıyorum. Bu fotoya bakarak 97 yazan tarih stajmı değilmi yorum yapılabilirmi?