osmanbir Üye Katılım 13 Nis 2016 Mesajlar 30 Puanları 1 Yaş 51 25 Nis 2016 #31 Senin KAR çalışır vaziyette rahat ol sıkıntı yok.O arkadaş sanırım ilk mesajlardan birine cevap yazmış karışıklık ondan oluyor.
Senin KAR çalışır vaziyette rahat ol sıkıntı yok.O arkadaş sanırım ilk mesajlardan birine cevap yazmış karışıklık ondan oluyor.
elektrikçicüneyt Profesyonel Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 3,699 Puanları 1,306 Yaş 48 Konum kocaeli 26 Nis 2016 #32 c.berkan' Alıntı: Faz faz arasını ölçünüz ona göre bir cevap yazabiliriz.Bütün fazlar nötr le 220 Volt gösterir!Önemli olan 3 faz arası Volt!380V varsa kaçak akımı değiştirmeniz gerekecektir! Genişletmek için tıkla ... Ben ilk mesajınızdaki Kaçak akım rölesi için söyledim sizin taktığınız kaçak akım doğru!Değiştirmeye gerek yok merak etmeyin
c.berkan' Alıntı: Faz faz arasını ölçünüz ona göre bir cevap yazabiliriz.Bütün fazlar nötr le 220 Volt gösterir!Önemli olan 3 faz arası Volt!380V varsa kaçak akımı değiştirmeniz gerekecektir! Genişletmek için tıkla ... Ben ilk mesajınızdaki Kaçak akım rölesi için söyledim sizin taktığınız kaçak akım doğru!Değiştirmeye gerek yok merak etmeyin