sayın ustam,
çıkış pinlerindeki voltajı ölçtüm .5 pimden sadece 1 tanesi 1,7,8 V dc çıkıyo sonra 1 e düşüyo anlık.Diğer 4 pimde hareket yok. sonra 2 tane aluminyum kapasitör 1 tane de sarı polyester kapasitör söktüm ve ut33a+ ile ölçtüm kapasiteleri ;
Sarı 0,33 uf = 0,33 uf
470uf 25V = 0,441 mf
220uf 10V = 0,26 mf
Çıktılar. 470 uf ve 220uf lik olanlar hasarlı mı çıktı şimdi?
Çok sağolun.
Saygılar
@arkaplan ve @confickerbelasi ustalarım o tavsiye ettiğiniz tuş zaten benimkine uymaz ayrıca
Resimde yeşil okla gösterdiğim pinler tuş takımına gidiyor. Sadece okla gösterdiğim baştan ikinci pinde 2,49 V dc Elektrik var.demek oluyoki anladığım kadarıyla tabi yeni tuş alsamda faydası olmayacak çünki problem kartta , tuşların güç alacağaı pinlerde elektrik ️ yok . Saygılar @paskomya ustama ayrıca saygılar , aydınlatıcı yorumları için
kondastörler sağlam görünüyor ölçümlerde, belki iç dirençleri gitmiştir bilemeyiz topu topu 1 kutupsuz 2 kutuplu kondastör var değiştir gitsin. ama önce röleleri dışarıda test et belki biri bozuktur veya yapışıp kalmıştır.
kondastörler sağlam görünüyor ölçümlerde, belki iç dirençleri gitmiştir bilemeyiz topu topu 1 kutupsuz 2 kutuplu kondastör var değiştir gitsin. ama önce röleleri dışarıda test et belki biri bozuktur veya yapışıp kalmıştır.