Site Jeneratörü Dengesiz mi?

Gerilim koruma rölelerini biraz inceledim.Genelde motor koruma için kullanılıyor, sanırım ev içi cihazlarda işe yaramayabilir, çünkü ayar ölçüleri kısıtlı veya ev için ihtiyaca cevap vermiyor.

Regülatörler için ayrı bir başlık açmadan, acaba 500VA lik kombi regülatörlerini LCD TV için kullanabilirmiyim, cosq yi 0,6 kabul edersek 4 A e yakın bir gücü karşılayabiliyor. 1KVA ve üstü regülatörler bayağı pahalı çünkü.

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sadece koruma amaclı olarak kullanılabılır ayarlı olanları mevcut ama en ıyısı regulator gercek akıma gore hesaplamalısınız regulatore ev ıcın en az 4 kw olmalı bence

Ev için uyarlamak mümkün...
LCD TV nizin arkasında ".... W" yazıyordur muhtemelen... Yada kullanma klavuzunda maksimum gücü yazıyordur...

Sanırım "1000 KVA" regülatör demek istediniz... Yada UPS...
Merak ettim bu cihazı pahalı bulduğunuza göre, LCD TV niz kaç paralık bir cihaz ???

sadece koruma amaclı olarak kullanılabılır ayarlı olanları mevcut ama en ıyısı regulator gercek akıma gore hesaplamalısınız regulatore ev ıcın en az 4 kw olmalı bence

4 KVA mümkün değil olamaz... Trifaze enerji kullanıyorlar... Yük dengeleri çok iyi ise, en az 10,5 KVA, idare eder 15 KVA trifaze regülatör kullanmaları gerekiyor... O regülatörün boyutlarını, kurulum maliyetini birtarafa bırakalım...
İşletme maliyeti ne olur ? Bu cihazlar boşta iken de bir akım çekerler... Çalışırken biraz daha fazlasını...

sayın mardahan ben sozlesme gucu olan 3 kw baz alarak soyledım 4kw dıye ama dogrusu guclerı toplayıp ona gore secım yapmaktır aslında

Arkadaşlar, bu kadar büyük güçteki regülatörler için ne uygun bir yerim var nede tesisatı ona göre ayarlamak için kırıp dökme şansım, ayrıca 3 fazlı modelleri 1300TL den başlıyor.

Ben sadece 190W lık LCD Tv ve kombi için ayrı ayrı Tunçmatik 500VA regülatör kullanmak istiyorum.Koçtaşta şu an 38TL. Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

sayın mardahan ben sozlesme gucu olan 3 kw baz alarak soyledım 4kw dıye ama dogrusu guclerı toplayıp ona gore secım yapmaktır aslında

Monofaze aboneler için haklısınız...
Sayın "Saruman" trifaze abone olduklarını söylemişti bir mesajında... Ben onu belirttim...

Sayın Saruman; bahsettiğiniz ürünü kullanabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…