Sitenin Logosu Değişmeli mi?

Forumun Logosu Değişmeli mi?


  • Kullanılan toplam oy
    47
haklısınız sayın muaz89 anketide yaptık ama bu süreç biraz yavaş ilerliyor ama inşallah yaparlar en kısa zamanda
 
forum sayfası görünümünde yanlarda 4 santim boşluk var sayfa yapısını genişletmekte gerekir bence
 
haklısınız sayın muaz89 anketide yaptık ama bu süreç biraz yavaş ilerliyor ama inşallah yaparlar en kısa zamanda
sn.Miryo; taktir edersinizki forumdaki bütün yönetici arkadaşlar tek bu iş ile meşkul değil. Yönetici arkaşlarımız işten vakit buldukça foruma göz atıyoruz.Aylık toplantılarda bütün hususları gözden geçiriyoruz.

forum sayfası görünümünde yanlarda 4 santim boşluk var sayfa yapısını genişletmekte gerekir bence

sn.yunusx; o bahsettiğinz kenardaki 4cm lik boşluk olmasının sebebi, sayfa çözünürlüğü 1024x768 bu çözünürlükden büyük kullanların sayfa kenarlarında boşluk olması doğaldır. Forum versiyonunu değiştirdiğimizde çözürlüğü otomatik atadık ama forum yazılarında sorun oldu ve değiştirdik üstünde çalışıyoruz.
 
site eski renk ve formatına dönünceye kadar 3 yada 6 ayda bir gireceğim ben çünki sitede artık konular daha iyi ve güzel okunmuyor bunu geçmişte çok dile getirdim yinede ısrar ediyorum benim için logo çok önemli değil 3 ay sonra görüşmek üzere tekrar çıkıyorum siteden üzgünüm aslında benim için çok güzel bir yerdi burası ama artık okuyamıyor zevk alamıyor birşey öğrenemiyorum.
 

sn.yavuz31

sitenin logou ve teması ne olursa olsun içeriği hep aynıydı sadece temalar değişti, bunda büyütülcek bir şey yok sanırım.İster 3 ayda bir girersiniz ister 3dk bir o sizin kişisel fikriniz.

ama unutmayın siz kitabın yazılarını değil,resimlerini bakıyormuşsunuz bu sonuç çıkıyor yazınızdan şekle ne kadar bakarsanzı bakın okumadan öğrenemezsiniz..

sitenin şeklini,temasını vs. gibi konulara fazla takılsaydık bugun yapılan bir çok yarışma daha az yapılırdı bütün bunları göz önünde bulundurnuz.
 
Eğer seçenekler varsa ona göre bir anket daha açılmalı bence.

Şu anda seçenekler olmadıgına göre bence iyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…