elek Profesyonel Üye Katılım 24 May 2006 Mesajlar 2,911 Puanları 318 20 Mar 2019 #11 GND-' Alıntı: buda onların şerefsizliği iyi niyetimi suiistimal etti... şimdi bankayı aradım kartı tamamen kapattırdım.. Genişletmek için tıkla ... ..nasıl yani..o zaman sözleşme imzaladın..
GND-' Alıntı: buda onların şerefsizliği iyi niyetimi suiistimal etti... şimdi bankayı aradım kartı tamamen kapattırdım.. Genişletmek için tıkla ... ..nasıl yani..o zaman sözleşme imzaladın..
Konu Sah GND- Üye Katılım 12 Eki 2016 Mesajlar 505 Puanları 16 20 Mar 2019 #12 elek' Alıntı: ..nasıl yani..o zaman sözleşme imzaladın.. Genişletmek için tıkla ... hayır hocam hiç birşey imzalamadım zarfı bile açmadım bankacı çocuk bütün işlemleri tablet bilgisayar üzrinden yaptı neyse buda bize bir acı tecrübe oldu ...
elek' Alıntı: ..nasıl yani..o zaman sözleşme imzaladın.. Genişletmek için tıkla ... hayır hocam hiç birşey imzalamadım zarfı bile açmadım bankacı çocuk bütün işlemleri tablet bilgisayar üzrinden yaptı neyse buda bize bir acı tecrübe oldu ...