Sizce ne yapmalı ?

1N4007

Üye
s.a arkadaşlar başımda öyle bir dert var ki ne yapacamı şaşırdım.... :( :(
X üniversitesinde MYO elektronik bölümü 2 .sınıf öğrencisiyim. Bu gün matematik 2 dersinden derse girdiğim halde devamsızlıktan kaldığımı öğrendim dersin hocası ve okul müdür yardımcısı ile görüşmeme rağmen olumlu bir sonuç alamadım aksine dersin hocası alaycı bir tavırla git müdüriyete şikayet et dedi. başka bir üniversitede öğrettim görevlisi olan arkadaşımla görüştüm direk BİMER e şikayet et dedi bende az önce güzel bir şikayet dilekçesi yazdım. sizce bu konuda başka yapabileceğimiz bişey var mı ? veya bu işin sonucundan sizce ne çıkar ???

Devamsızlığınızı ispatlayacak belgesi yoksa yaptığına pişman olur. Sizde devam durumunuzu ispatlayabiliyorsanız düzeltilir. Mahkeme yoluda görünebilir hak arayanı Allah sever ama haklı olmaya değil haklı kalmaya dikkat edin.

Devamsızlığınızı ispatlayacak belgesi yoksa yaptığına pişman olur. Sizde devam durumunuzu ispatlayabiliyorsanız düzeltilir. Mahkeme yoluda görünebilir hak arayanı Allah sever ama haklı olmaya değil haklı kalmaya dikkat edin.

işin önemli kısmı orası normalde üniversitede derslerde imza atulır bu kadın da böyle imza denen bişey yok alır eline müsvedde kağıt lise gibi herkesin numarasını yazar çantasına atar gider dediğiniz gibi nasıl ispatlanır bu durum muamma ? mahkeme olayı benimde aklıma geldi ama bilmiyorum nasıl olur ? benim bu saatten sonra tekrar derslere girme durumum imkansız gibi bişey iş bulup çalışma hayatım olacak olmasıda lazım yaşımız geçiyor yarın bir rektör yardımcısı ile görüşşsem bişey çıkarmı acaba ??

Puanlarınız mezun olmanıza yetiyorsa mahkeme kararı ile devamsızlığınız düzeltilir. Kararlı olun gerekirse hukuk yolu ile hakkınızı arayacağınıza anlarlarsa kendileri düzeltirler. Gerekirse bir hukukçu ile önce hocanız ile sonra rektör yardımcısı ile görüşmeye gidin ciddiyetini anlasınlar.

Puanlarınız mezun olmanıza yetiyorsa mahkeme kararı ile devamsızlığınız düzeltilir. Kararlı olun gerekirse hukuk yolu ile hakkınızı arayacağınıza anlarlarsa kendileri düzeltirler. Gerekirse bir hukukçu ile önce hocanız ile sonra rektör yardımcısı ile görüşmeye gidin ciddiyetini anlasınlar.

maalesef mezun olamıyorum alttan bir kaç tane dersim var ama bir dersten kalmak var birde devamsızlıktan kalmak var dersten kalsam sadece sınavlarına girer çıkarım eyvallah ama diğer türlü olunca derslere de girmek lazım ulan arkadaş okulla dersle alakası olmayan adamlar devamsızlıktan kalmıyor gerizekalı kadın beni namussuz şerefsiz Allah belasını versin ....

Yine de beddua etmeyelim dua edelim. Başkalarının canıda yanmasın. Bedduanız tutarsa sizden sonrakilerin çekeceği var. Sabır ve dua ile kalın.

Yine de beddua etmeyelim dua edelim. Başkalarının canıda yanmasın. Bedduanız tutarsa sizden sonrakilerin çekeceği var. Sabır ve dua ile kalın.

doğru diyonda usta çok moralim bozuldu sabaha kadar uyuyamadım 70 yaşına gelmiş hala öğrencilerle uğraşıyor adam saki bir 70 yıl daha mı yaşıyacan eğer bu hoca ölürse cenazesine gidip hakkımı helal etmiyorum diye bağıracam şerefsiz...
bu arada savcılığa suç duyurusunda bulunma olayını araştırdım ücretsizmiş ben paralı sanıyordum bakın adamlar burda çok güzel anlatmışş..

http://www.uludagsozluk.com/k/savcılığa-suç-duyurusunda-bulunmak/

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz diyor Hz. Ali. Hak aramayan toplumlarda haksızlıklar çoğalır ne yaparsam kardır mantığı yerleşir. Herkes hakkını arasa kimse haksızlık yapmaya cesaret edemezdi.

Allah bin kere belasını vrsin o hocanın adamın kendisi 25 krş etmez ölüsü 25 yıl eder şerefsiz kitapsız .....

Forum istatistikleri

Konular
130,305
Kullanıcılar
453,568
Son üye
mertr1907

Yeni konular

Geri