suat zünbülgil
Üye
kapıyla dolaba aynı anda temas ettım tıtrettı acaipBilgi: Faz-toprak teması hem kısadevre hem de toprağa kaçaktır. Bu nedenle kaçak akım rölesi + sigortanın atması olağan bir durumdur.
Geçmiş olsun dikkatli olun !kapıyla dolaba aynı anda temas ettım tıtrettı acaip
teşekkürler düşüncem toprak motora bağlı fazın kaplosundan 1 2 tel ekovata değiyor olabılırmı?Geçmiş olsun dikkatli olun !
teşekkürler düşüncem toprak motora bağlı fazın kaplosundan 1 2 tel ekovata değiyor olabılırmı?
Ne yapmalıyım TEŞEKKÜRLEREkovatın kendisi şaseye kaçak veriyor olabilir birkaç kez şahit oldum. Ayaklarında plastik takozlar olsada bağlantı aparatları vasıtasıyla gövdeye kaçak verir. Plastik takozlar titreşimi absorbe etmek içindir.
Ne yapmalıyım TEŞEKKÜRLER
yani sökmelıyımBazı ustalar fişi ters takıp dener, en sağlıklısı; Enerjiyi kestikten sonra ekovatın gövde ile irtibatını kesip enerji verin, ekovat gövde topraklama arası gerilimi ölçün.
yani sökmelıyım
teşekkürler öyle yapayım bır deneyım ama bağlanı parçalarından olabılır demiştiniz bakıcam gene iyi akşamlarEkovata doğru eğilipbaktığınızda lastik takozlar içinde gövdeye bağlantı civataları olduğunu göreceksiniz. Ekovatın şase ile irtibatını keseceksiniz söküp altına kalın bir karton v.s. senin becerine kalmış artık herhalde anladın.
teşekkürler öyle yapayım bır deneyım ama bağlanı parçalarından olabılır demiştiniz bakıcam gene iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?