SMT ENERGY

plcfiyat

Üye
Katılım
14 Tem 2014
Mesajlar
3
Puanları
1


SMT ENERGY Türkiyenin ilk ve tek enerji izleme ve raporlama sistemidir. Bu sistemi ücretsiz olarak Türkiyede tüm bu işle uğraşan arkadaşlara sunmak istedim. Benim adım Samet Aşar yazılımın geliştiricisiyim. Bu yazılım ile bir çok lokasyonu bulunan kurumların enerji verileri anlık kayıt altına alınabilmektedir. Yazılımı http://www.enerjirapor.com , yada http://smtbusiness.com/HaberDetay.aspx?ID=6&Kat=2 adreslerinden indirebilirsiniz, sorularınız için yine Smt Business firmasına mail atabilir yada kontrol kaleminin bu sayfasından sizlere cevaplar vereceğim. Yazılıma ait kurulum ve eğitim videoları download sayfasından ulaşılabilir. Kullanımı kolay ve hiç bir Scada yazılımının yapamayacağı kadar gelişmiş bir raporlama sistemi mevcutdur, şimdiden ilgilenen herkese kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
[video=youtube;YIPik46J7As]http://www.youtube.com/watch?v=YIPik46J7As[/video]
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…