Sofben calismiyor

Finch

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yeni Sofben aldım montajını yaptım 40 amper sigorta kullandım fakat Sofben çalışmiyor suyu açıyorum ilk önce sonra sofbene açıyorum tepki yok hiçbir şekilde sofbene sıfır aldım bu arada yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar

O zaman sofbeni elektrik geliyor mu? Geliyorsa içi açılıp elektrik iç baglantisinda kopuk , temassizlik kontrolü yapılmalı.

İçindeki termiklerde atık olabilir . Şofben için ayrı bir linye tesisatınız yoksa bu cihazları kullanmanız tehlikeli . 40 amper sigortayı bu cihaza bağlamak tehlikeli. Ev tesisatında 40 amper sigorta kullanmak tehlikeli . Herşey tehlikeli....
Yapabileceğiniz en akıllı şey ikinci kademeden yukarı şofbeni kullanmayın . Üşümek ölmekten iyidir . Sıcacık yıkanayım derken Allah muhafaza birden kendini daha sıcak yerlerde bulma ihtimali var .

Son düzenleme:
Sofben daha yeni sıfır aldım sanmıyorum içinin parçaları daha yeni benim bağlantım ile ilgili olabilir mi

40A kesinlikle tehlikeli. Ayrıca doğal gaza bağlı ise muhakkak proje onaylı kullanmak lazım.

Yazdıklarım doğal gazlı şofben ile ilgiliydi.Elektrikli şofben hakkında yeterli bilgim yok...

şebeke suyunun giriş borusuna montajlandığını kontrol et.

avometreyle sofben üzerindeki giriş klemensine 220v gelip gelmediğini kontrol et.

yukarıdaki aşamaları geçtiysen su vanasını aç ve su çıkışını gör.

ısıtıcı anahtarı ve-veya kademe anahtarını aç.

bir müddet sonra sıcak su akıyorsa tamamdır. sıcak su akmıyorsa servis yardımı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…