PREDATOR06
Üye
Hocam şuan hali hazırda kullaniyorum 120mt uzağa 5 mt yukariya basıyor burada gücü yetmeyebilir evet onu öncelikle araba aküsünden kontrol ederim basmazsa paneli almam. Yada yine düşük bütçeli bir motor önerirseniz onuda alabilirim. Dakikada 1.5 lt su bile verse benim için yeterli şuanda. Günde 8 saat çalışsa haftada 5 ton su yapıyor oda bana yeter. Panelden aküsüz çalıştırabilecegim bir motor önerisi verirseniz onuda degerlendireyim.Peki bu pompanin debisi sulama ihtiyacınızı karşılayacak mi yani depoyu doldurabilecek mi? O kadar mesafeden o kot farkına suyu basabilecek mi?
*Bu motorlar günde 8 saat çalışmaya uygun muHocam şuan hali hazırda kullaniyorum 120mt uzağa 5 mt yukariya basıyor burada gücü yetmeyebilir evet onu öncelikle araba aküsünden kontrol ederim basmazsa paneli almam. Yada yine düşük bütçeli bir motor önerirseniz onuda alabilirim. Dakikada 1.5 lt su bile verse benim için yeterli şuanda. Günde 8 saat çalışsa haftada 5 ton su yapıyor oda bana yeter. Panelden aküsüz çalıştırabilecegim bir motor önerisi verirseniz onuda degerlendireyim.
Hocam motor şu sanirim. Bu motorda 5mt kaldırma yüksekliği verilmiş. Bütçeme uygun satın alırım ama buda çok güçlü bir motor değil sanki bi tık daha iyi birşey de alabilirim sonra elimizde kalmasın.*Bu motorlar günde 8 saat çalışmaya uygun mu
*Güneş panelinden günde 8 saat pompa çalıştıracak verimi almak zor,gereginden büyük Panel koymak lazım.
*neden akü olmasın istiyorsun 2 kg lik akü olsa olmazmi.
*Daha büyük bir motorla çalışma süresini kisaltip İsi küçük bir panel ve küçük bir akü ile halletmek ister misin.
https://www.fruugo.com.tr/50w-gunes-enerjili-su-pompas%C4%B1-800l-s-dc12v-dusuk-gurultulu-gunes-enerjili-su-cesmesi-pompa-bahce-aile-su-cesmesi-ucretsiz-nakliye/p-192736597-410850796
Tarif ettiğim küçük akülü sistem e örnek olarak linki koydum.kucuk bir akunuz olursa Cok büyük Panel kullanmak zorunda kalmazsınız 10mt yükseklik çok fazla 10mt gönderse bile verim ne olur isterseniz elinizdeki motorlarla bir deneme yapın.ama bilginiz olsun bu motorlar bukadar uzun süre calisamazlar mutlaka yanarHocam motor şu sanirim. Bu motorda 5mt kaldırma yüksekliği verilmiş. Bütçeme uygun satın alırım ama buda çok güçlü bir motor değil sanki bi tık daha iyi birşey de alabilirim sonra elimizde kalmasın.
https://www.hepsiburada.com/kkmoon-...28MS?magaza=Elliot&url_src=and-product-detail
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?