Sayın Tknsyn, çok teşekkür ederim bilgi için. Dünden beri internette ürün arıyorum. Entes in mcb125 ürünü varmış. 85-315volt aralığında çalıştığı yazıyor. Acaba hiç konvertör kullanmadan direk zamanlayıcı ve kontaktör kullansam iş görür mü? Malum panellerimin 2seri+3paralel halinde teknik olarak 120volt-20amper akım üretmesini bekliyorum. Uzmanlığınız dahilinde bunun iş göreceğini düşünebilir miyiz?Merhaba, o zaman aşağıdaki gibi 24VDC elde etmek için bir konvertör ve 24VDC ile çalışan haftalık zaman saati almanız gerekecek. Ayrıca motora kumanda etmek için uygun akım değerinde 24VDC kontaktör veya röle gerekecek.
Ekli dosyayı görüntüle 96978
Ekli dosyayı görüntüle 96979
Ekli dosyayı görüntüle 96980
Tekrar incelediğimde pilsiz diye geçiyor. Sanırım aramam daha doğru olacak haklısınız. TeşekkürlerMerhabalar.
Pahalı bir cihazmış entes e ulaşıp detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim
Haklısınız, yanlış ifade edip yanlış rakamlar vermişim.şemam bu şekilde olacak. 80v 30amper gibi bir değer oluyor sanırım. Bu yapıda dalgıç pompaya gidecek elektriği sadece belli saatlerde iletmek istiyorum.İki seri Panel ;40V etiketi var dediginize istinaden 80V. ediyor. Dalgıç pompa ninda 72 V olduğunu belirtmiştiniz şimdi bu 120V nerden çıktı anlayamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?