Bu takım tanımlama işi çok iyimiş. Hep birgün yeni takım olsun solidcam tanıtayım derdim. Dün 7 tane yaptım yarın ısıl işleme gidecek gelince bilemeci Adnan abiye sonra solidcama tanıtırım inşallah.
Bu takım tanımlama işi çok iyimiş. Hep birgün yeni takım olsun solidcam tanıtayım derdim. Dün 7 tane yaptım yarın ısıl işleme gidecek gelince bilemeci Adnan abiye sonra solidcama tanıtırım inşallah.
Yok Yusuf onu demiyorum. Özel takım ise ve kütüphanede yok ise o takım resmini çizip solidcam e benim takımın ölçüleri bu diyiyorsun ve simülasyonda aynı o takımı simüle ediyor.
Yok Yusuf onu demiyorum. Özel takım ise ve kütüphanede yok ise o takım resmini çizip solidcam e benim takımın ölçüleri bu diyiyorsun ve simülasyonda aynı o takımı simüle ediyor.
kendi makinenin şeklinde ise çizimleri ayarlayıp solidworks e gönderiyorsun onlar post a göre çizimi çalışır hale getiriyorlar. Hazır makinelerden uyanı derleyip post uydurmak lazım öbür türlü
Fusion'a eklemişler makine olayını. Basit düzeyde ama kullanımı kolay. Görsel olarak makine yok. Ama makinenin ölçüsünü limitleri, spindle hızınızı vs giriyorsunuz. Duruma göre CAM yaparken daha uyarı veriyor.